Sami Yaffa

Sami Yaffa, 57, on tehnyt ainutlaatuisen uran muusikkona. Hän soitti jo 16-vuotiaana Pelle Miljoona Oy:n legendaarisella albumilla Moottoritie on kuuma. Pelle Miljoona Oy oli tuolloin Suomen ykkösbändi, mutta Yaffan ja kumppanien tähtäin oli maailmalla: Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä hän eli 1980-luvun alkupuoliskon kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla. Yhtyeestä tuli merkittävä vaikuttaja monille myöhemmin suureen suosioon nousseille bändeille, muun muassa Guns N`Rosesille.

Hanoi Rocksin hajoamisen jälkeenkin Yaffalle on riittänyt soittajapestejä rockhistorian merkittävien bändien riveissä: I Love Rock`n`Roll -hitistä muistettava Joan Jett and The Blackhearts ja Hanoi Rocksin esikuva, glam rockin kantabändeihin kuuluva New York Dolls olivat vuosien ajan Yaffan yhtyeitä ennen kuin tämä 2009 liittyi vanhan Hanoi Rocks -kumppaninsa Michael Monroen bändiin. Tämä yhteistyö jatkuu edelleen, mutta nyt Yaffa julkaisee siis musiikkia myös omissa nimissään

Livebändissä soittavat Samin lisäksi kitaristi Linde (HIM, Daniel Lioneye), rumpali Janne Haavisto (J.Karjalainen, Laika & The Cosmonauts) sekä kosketinsoittaja Burton (HIM. Ellips).

Ovet avataan klo 20.00, keikka alkaa klo 21.00

Ikärajaton keikka.

Aikataulu ja liput

la 25.9.2021 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

26,00 € ennakkoon / 31,00 € ovelta
(Hinnat sis. Lippu.fi palvelumaksun)