Satu Sopanen & Tuttiorkesteri – Pikkutonttu kiikaroi

Satu Sopanen & Tuttiorkesteri – Pikkutonttu kiikaroi

Artistin edustajien kanssa olemme päättäneet perua keikan epävarman koronapandemiatilanteen vuoksi. Ostetut keikkaliput voi palauttaa 31.12.2020 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

 

APUA, APUA! Hajamielinen joulupukki on unohtanut, mitä lauluja joulun alla lauletaan! Pukille täytyy pikaisesti laatia lista joulun ja talven hittikappaleista! Tontut lähtevät salaiselle tiedusteluretkelle. Nyt tarvitaan viisaita neuvoja lapsilta, jotta tehtävä onnistuu!

Jo yli 30 vuotta lapsia laulattanut yhtye jatkaa suomalaisen lastenmusiikin huipulla. Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin tavaramerkki on lumoavat musiikilliset tarinat sekä yhdessä laulamisen ja leikkimisen riemu – konserttielämys tempaa mukaansa niin pienet kuin isommatkin kuulijat! Nämä musiikin moniosaajat ja lastenlaulattamisen todelliset ammattilaiset ovat tuttuja niin Pikku Kakkosesta kuin konserttiareenoilta ympäri Suomen. Emma-palkitun yhtyeen ohjelmistoon kuuluu kymmeniä klassikoiksikin muodostuneita hittikappaleita, perinteisiä lastenlauluja unohtamatta.

Esitys sopii kaikenikäisille.

Kesto n. 60 min, ei väliaikaa.

Aikataulu ja liput

la 19.12.2020 klo 13.00

Location

Finlandia-klubi

12,50 € / ennakkoon
15,50 € / ovelta

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu