Scandinavian Hunks – One Night Only 20v-juhlakiertue

Scandinavian Hunks – One Night Only 20v-juhlakiertue

Koronatilanteen vuoksi Hunksin juhlakiertue siirtyy syksyyn. Uusi esityspäivä Sibeliustalossa on tiistai 29.11.2022 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä. Jos uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa 28.2.2022 mennessä Lippu.fi:n kautta.

 

Suursuosittu tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks lopettaa toimintansa ja käynnistää jäähyväiskiertueen ensi keväänä. 

Scandinavian Hunks matka alkoi vuonna 2001 ja tavoite oli heti kirkas: jos tälle matkalle lähdetään, niin tehdään se, niin hyvin kuin osataan.

Kaveruksilla oli kova halu hurmata ja tuoda yleisölle iloa pilke silmäkulmassa ja tehdä samalla jotakin hyvää. Vaikka alussa olikin ajatus toteuttaa ainutlaatuinen ilta naisyleisölle, on Hunks ollut aina suvaitsevainen ryhmä, joka on vuosien aikana esiintynyt myös usein pelkälle miesyleisölle.

Scandinavian Hunks -ryhmä on ollut 20 vuoden aikana monessa hyväntekeväisyydessä mukana. Suuri yleisö muistaa varmastikin parhaiten Hunks-ryhmän seinäkalenterit, joiden tuotto on lahjoitettu Syöpäsäätiölle rintasyövän tutkimuksen tukemiseen. Kaiken ohella Hunks on tukenut myös esimerkiksi erään pahoja vastoinkäymisiä kokeneen yksinhuoltajaäidin perhettä, mistä jäivät liikuttavat rakkaat muistot koko ryhmälle.

Kahdenkymmenvuoden aikana Scandinavian Hunks on hurmannut fanejaan, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin!
Suomessa on tehty useita konserttisalikiertueita. Lisäksi Hunks on esiintynyt yökerhoissa, risteilyaluksilla, kauppakeskuksissa ja jopa suurilla kesäfestivaaleilla. Suomen lisäksi Hunks on esiintynyt myös Ruotsissa, Italiassa, Sloveniassa, Virossa, Turkissa, Espanjassa ja Saksassa. Kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut tuhansia keikkoja ja yli miljoonan katsojan yleisö.

One Night Only -20-vuotisjuhlakiertue!

Scandinavian Hunks -ryhmä kiertää vuoden 2022 aikana One Night Only -juhlakiertueella niin perusjäsenistön kuin uusien esiintyjien kera jättäen haikeana show-areenat. Kiertueen päätteeksi Hunks-ryhmä sammuttaa show-valot ja sulkee esiripun.

Juhlakiertueen tuottaa Hunks-ryhmän oma tuotantoyhtiö UNIQ Entertainment, joka täyttää niin ikää 20 vuotta samaan aikaa Hunksin kanssa.

Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille.

Rakkaudella meiltä teille,
Scandinavian Hunks!

Scandinavian Hunks: hunks.fi

Esityksen kesto n. 2h 10 min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

la 5.3.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

36 €
31 € / ryhmät (min. 10 hlöä)

Peruttu