Show Must Go On

Koronapandemiatilanteen vuoksi joudumme siirtämään viime keväältä marraskuulle siirtyneen loppuunmyydyn Show Must Go On -esityksen vielä kertaalleen ensi vuoden puolelle. Uusi esityspäivämäärä on lauantai 20.2.2021 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, olethan yhteydessä järjestäjään eli Suomen Musiikkiteatteriin: myynti@musiikkiteatteri.fi

 

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Kesto n. 2 tuntia 40 minuuttia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Suomen Musiikkiteatteri

Aikataulu ja liput

la 14.11.2020 klo 14.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

43,50 € / 39,50 € / 28,50 €
43,50 € / peruslippu
39,50 € / eläkeläinen
28,50 € / opiskelija, työtön, lapsi (alle 16v)
40,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä)
38,50 € / ryhmät (väh. 40 hlöä)
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu