Sinfonia Lahti: Dalian Mixtape #2 feat. Leila Josefowicz

Sinfonia Lahti: Dalian Mixtape #2 feat. Leila Josefowicz

Lahden kaupunki ja Sinfonia Lahti kutsuvat alueen yrityksiä ja lahtelaisia Ukraina-tukikonserttiin 1.12.2022. Konsertin lipputuotto ohjataan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan lasten ja koulujen uudelleenrakentamisen avustustyöhön. Tule kanssamme tukemaan tärkeää avustustyötä! 

Ukraina-tukikonsertti, Dalian Mixtape #2 feat. Leila Josefowicz, järjestetään Sibeliustalossa torstaina 1.12.2022 klo 19. Sinfonia Lahden syyskauteen sisältyvän konsertin johtaa orkesterin ylikapellimestari, ukrainalaissyntyinen Dalia Stasevska. Ohjelmistoon on lisätty ukrainalainen teos.

Perinteisten konserttilippujen lisäksi myynnissä on hyväntekeväisyyslippuja, joiden hinta on 125 € kappale. Nämä liput oikeuttavat istumapaikkaan salissa samalla tavalla kuin perinteinen konserttilippu, avustuksen summa on suurempi. Kaikki liput ovat ostettavissa Lippupisteen myyntikanavissa.

Tärkeintä on kokoontua yhteen auttamaan. Dalia Stasevskan sanoin: Musiikki on minulle ja meille kaikille yhteinen kieli. Jokainen Sinfonia Lahden Ukraina-hyväntekeväisyyskonsertin vieras on tukemassa Ukrainan lapsia ja koulujen uudelleenrakentamista.

DALIA STASEVSKA, kapellimestari
LEILA JOSEFOWICZ, viulu

Mykhailo Verbytsky: Štše ne vmerla Ukrajiny i slava, i volja – Ukrainan kansallishymni
Karl Hartmann: Concerto funèbre viululle ja jousiorkesterille
Thomas Adés: Viulukonsertto (Concentric Paths)
Myroslav Skoryk: Hutsul Tryptich (lisäys)
Helen Grime: Viulukonsertto

Oman aikamme musiikkiin erikoistunut Leila Josefowicz tekee todellisen uroteon soittamalla kolme konserttoa yhden illan aikana. Helen Grimen teoksessa levoton ja unenomainen käyvät ikuista kamppailuaan, Thomas Adésin konsertossa taianomainen tunnelma muuttuu syöksykierteeksi kohti tuntematonta. Tunneskaalan ääripäät täydentyvät Karl Amadeus Hartmannin ”Surukonsertolla”, joka syntyi toisen maailman sodan kynnyksellä älyllisen ja hengellisyyden viimeiseksi kipinäksi. Viime kaudelta tuttu konserttisarja Dalian Mixtape tuo orkesterin ja yleisön jälleen jännittävän äärelle!

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Sinfonia Lahti.

Aikataulu ja liput

to 1.12.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

32-13 € / aikuiset
27-13 € / eläkeläiset
8 € / lapset, opiskelijat ja työttömät

125 € / hyväntekeväisyyslippu

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)