Sinfonia Lahti & Rajaton: QUEEN – A Kind of Magic

Aika: 
Pe 18.8.2017 klo 19:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
44 - 36 € / 39 - 30 € / 30 - 28 €
44 - 36 € / aikuiset
39 - 30 € / eläkeläiset
30 - 28 € / opiskelijat, lapset, työttömät
120 € / Festaripassi, kaikki kolme konserttia

(sis. Ticketmasterin palvelumaksun)

Maailmanluokan sinfoniaorkesteri, valtakunnan osaavin ensemble ja pophistorian hienoimmat kappaleet. Kun Sinfonia Lahti ja lauluyhtye Rajaton pistävät persoonansa peliin, syntyy ainutlaatuinen konsertti-hurmos! Sinfonia Lahden ja Rajattoman yhteinen taival on jatkunut jo vuodesta 2001 ja tänä vuonna Rajaton juhlistaa 20-vuotisjuhlaansa. Energinen ja luova yhteistyö on tuottanut lukuisia muistettavia konserttielämyksiä sekä myynyt levytyksiä aina platina- ja kultalevyn arvoisesti.

Elokuussa palataan Rajaton-juhlavuoden kunniaksi Jaakko Kuusiston johdolla yhteistyön hienoimpiin hetkiin, kun Beatlesin, Abban ja Queenin klassikot heräävät henkiin Kolmessa ainutlaatuisessa konsertissa. The Show Must go On.

Sinfonia Lahden ja Rajattoman vahvat tulkinnat, vain Lahdessa!

QUEEN - A Kind of Magic -konsertissa kuullaan konsertin nimikappaleen lisäksi mm. We Will Rock You, The Miracle, I Want It All, We Are The Champions, Who Wants To Live Forever ja The Show Must Go On. Queen-ohjelman vuosina 2006-2008 yhteensä yhdeksässä loppuunmyydyssä konsertissa Sibeliustalossa oli kaikkiaan kuulijoita yli 10.000.

Yleisökommentteja QUEEN-konserteista vuosien varrelta:
"Todellakin a Kind of Magic, ja ilmaus on latteus verrattuna todellisuuteen. Kerta kaikkiaan pökerryttävän loisteliasta. Jo toisen kappaleen kohdalla olin niin hurmiossa, etten tiennyt itkinkö vai nauroin."

"Hiuksia nostattavan hieno show. Pala kurkussa ja iho kanalihalla istuimme ja kuuntelimme miten mahtavalta voi kuulostaa ison orkesterin ja upeaäänisten esiintyjien yhteistyö!"

www.sinfonialahti.fi