Sinfonia Lahti: Tšaikovskin neljäs

Konsertti on peruttu yleisötilaisuutena, mutta se tullaan lähettämään VERKKOKONSERTTINA ja se on katsottavissa veloituksetta Sinfonia Lahden SL ClassicLive -kanavalla orkesterin verkkosivuilla sekä SL ClassicLive -mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa veloituksetta Android ja iOS-laitteisiin Google Play Store ja App Store -sovelluskaupoista. Konsertti on katsottavissa myös jälkikäteen kuukauden ajan.

Peruuntuneiden konserttiemme lippuhyvitykset hoitaa Lippupiste ja kausikorttilaisten lippuhyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti, heitä informoidaan erikseen. Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi.

 

RODERICK COX, kapellimestari
SUNWOOK KIM, piano

Samuel Barber: Second Essay
Maurice Ravel: Pianokonsertto G-duuri
Pjotr Tšaikovski: Sinfonia nro 4

Kaksi tähtivierasta, kolme klassikkoa, vain yksi ilta. Konsertin punainen lanka kulkee halki kirjavien orkesterivärien: Barberin Second Essayssa soi amerikkalainen mahtipontisuus, Maurice Ravelin pianokonsertossa tuntuu jazzin varhaiset vaiheet Euroopassa. Rakettimaisesti kapellimestarien lupaavimpaan kärkeen noussut Roderick Cox huipentaa Lahden-debyyttinsä Tšaikovskin sinfonioista kenties suurimpaan.

Konsertin kesto n. 2 h, sisältää väliajan.

Aikataulu ja liput

to 10.2.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

32-13 € / aikuiset
27-13 € / eläkeläiset
8 € / lapset, opiskelijat ja työttömät

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)