Sinfonia Lahti: Viihdekonsertti

Konsertti on peruttu. The Great Songbook -konsertti 28.1.2021 siirtyy konserttikalenteriin konserttivuodelle 2021–2022.

Voimassa olevien matkustusrajoitusten vuoksi brittiläisten vierailutaiteilijoiden, kapellimestari Anthony Weedenin ja laulusolisti Gary Williamsin saaminen Suomeen on kuitenkin siinä määrin epävarmaa, että konsertti on päätetty perua ja niille etsitään toista, myöhemmin julkistettavaa ajankohtaa.

Lipunostaneita pyydetään palauttamaan liput. Lippurahojen palautukset hoitaa Lippupiste ja palautuksia voi hakea verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

The Great American Songbook
Anthony Weedon
, kapellimestari
Gary Williams, laulu

Gary Williams palaa Lahteen tuoden mukanaan Las Vegasin säihkeen ja glamourin Sinfonia Lahden säestämänä. Luvassa svengaava ilta täynnä Bobby Darinin, Frank Sinatran, Elvis Presleyn, Andy Williamsin, Dean Martinin, Nat ’King’ Colen ja monien muiden artistien hittejä.

My Way – Luck Be A Lady –  Can’t Take My Eyes Off You –  Elvis Medley –  The Way You Look Tonight – I’ve Got You Under My Skin –  Night and Day –  Singing In the Rain –  You’re All The World to Me –  Ain’t That A Kick in the Head –  My Kinda Town –  New York, New York

The Great American Songbook on kokoelma 1900-luvun alkupuolella syntyneitä kappaleita, jotka olivat aikakautensa tunnetuimpia ja vaikuttaneimpia. Monet näistä kappaleista oli luotu Broadwaylle tai Hollywoodin musikaaleihin. Nimestään huolimatta The Great American Songbook ei ole viittaus fyysiseen kirjaan tai listaan vaan toimii lähinnä vapaamuotoisena terminä, johon nykypäivänä lasketaan monia ”ajan hampaan” kestäneitä klassikkokappaleita.

Konsertin kesto n. 2 h, sis. väliajan.

Aikataulu ja liput

to 28.1.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

32-26 € aikuiset
27-22 € eläkeläiset
8 € lapset, opiskelijat, työttömät

Hinnat sis. Lippu.fi:n palvelumaksun.

Peruttu