Taisto Tammi - Rakkauden rikkaus

Keskiviikko, huhtikuu 25, 2018 - 19:00

Taisto Tammi - Rakkauden rikkaus

Upeita, muistoja herättäviä lauluja ja hetkiä! 

Rakkauden rikkaus -konsertti kertoo rakastetun Taisto Tammen liian lyhyeksi jääneestä elämästä unohtumattomien laulujen siivin. Taisto Tammi oli 1960-luvulla suosituimpia tangolaulajia. Hän oli myös ensimmäinen suomalainen romaniartisti, joka pääsi levylaulajaksi.

Pääosin tangoista koostuvassa konsertissa kuullaan Toivo Kärjen säveltämiä kappaleita ja vähän tuntemattomampiakin Taiston tutuksi tekemiä iskelmiä. Konsertissa nähdään ennen näkemättömiä kuvia ja muistoja Taisto Tammen elämän varrelta, jotka ovat löytyneet perheen ja suvun kätköistä.

Rakkauden rikkaus -konsertin keskeinen artisti on Taisto Tammen veljenpoika, tangon perinteitä jatkava Marco Lundberg, Marco muistetaan myös vuoden 2016 Tangokuninkaana.  Juontajana toimii Jaana Lundberg, joka kuljettaa meidät syvemmälle Taiston elämän polkuihin ja laulujen saloihin. Paikkakunnittain vaihtuva solistivieras tuo lisäsävyä konserttiin. Vierailijoina nähdään mm. tangokuninkaallisia, Kuusankosken konsertissa toisena solistina on Amadeus Lundberg.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä Magnumlive Oy.

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 25.04.2018 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 38,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)