Tango Legends

Tango Legends -kiertue peruuntuu koronatilanteen aiheuttamien matkustus- ja kokoontumisrajoitusten takia.

Kiertuetta ei tulla järjestämään vuonna 2021 eikä uutta ajankohtaa ole tällä hetkellä tiedossa. Lahden Tango Legends -tapahtuma 28.9.2021 on täten peruttu.

Järjestäjä Loud n’ Live pyytää palauttamaan liput 31.10.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa harmia.

 

Maailmaa valloittanut argentiinalainen Tango Legends -esitys rantautuu Suomeen syksyllä 2021!

Tangon mestariopettajat Mariela Maldonado ja Pablo Sosa tuovat intohimoisen show’nsa Sibeliustalolle 28. syyskuuta 2021. Tapahtuma oli alunperin tarkoitus järjestää lokakuussa 2020, mutta koronaviruspandemian vuoksi konsertti on siirretty syksylle 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä.

Argentiinalaistangon arvostettu mestarikaksikko Mariela Maldonado ja Pablo Sosa vievät suomalaiset syksyllä matkalle tangon maailmaan Tango Legends -näytöksellään. Yli 20 vuotta yhdessä tanssinut pari on kiertänyt maailmaa intohimoisen tanssiesityksensä kanssa USA:ta, Thaimaata, Singaporea ja Kiinaa myöten, ja syksyllä show saadaan Suomeen: Tango Legends nähdään lokakuussa Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa.

Suurten legendojen innoittama Tango Legends -show koostuu koreografeinakin toimineiden päätähtiensä lisäksi kahdeksasta muusta palkitusta tanssijasta, joita säestää kolme taidokasta soittajaa. Upeat asut ja lumoava aistillisuus kruunaavat dramatiikkaa tihkuvan tanssiesityksen, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa tarinallaan tangon eleganssista ja Buenos Airesin charmista, musiikin taiasta ja tanssin ilmaisuvoimasta.

Ammattitanssijoina, koreografeina, opettajina ja tanssituomareina toimineet Mariela Maldonado ja Pablo Sosa on palkittu lukuisia kertoja työstään tangon parissa ja panoksestaan argentiinalaiskulttuurille. Kaksikon kehittämä Tango Legends -esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 lähtien.

www.facebook.com/TangoLegends

Esityksen kesto n. 70 minuuttia, ei väliaikaa.

Järjestäjä: Loud n’ Live.

Aikataulu ja liput

ti 28.9.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

49 € / 59 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu