Tango Legends

Koronavirus -pandemiasta johtuvien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilan vuoksi, Tango Legends -kiertue siirtyy vuodelle 2021.

Uusi päivämäärä Lahden tapahtumaan on 28.9.2021 ja tapahtumapaikkana säilyy Sibeliustalo.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuodelle 2021. Jos uusi päivä ei kuitenkaan ole sopiva, voi jo ostetut liput palauttaa 21.10.2020 mennessä. Liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Siirrolla tahdomme ennakoida koronavirus -epidemian vaikutuksia ja täten varmistaa, että argenttiinalaiset tanssijamme sekä säestäjät pääsevät turvallisesti Suomeen esiintymään.

 

Maailmaa valloittanut argentiinalainen Tango Legends -esitys rantautuu syksyllä Suomeen!

Tangon mestariopettajat Mariela Maldonado ja Pablo Sosa tuovat intohimoisen show’nsa Sibeliustalolle 12.10.

Liput esityksiin tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 2. maaliskuuta kello 9.00 Lippupisteessä. Lippujen hinnat alkaen 49 euroa.

Argentiinalaistangon arvostettu mestarikaksikko Mariela Maldonado ja Pablo Sosa vievät suomalaiset syksyllä matkalle tangon maailmaan Tango Legends -näytöksellään. Yli 20 vuotta yhdessä tanssinut pari on kiertänyt maailmaa intohimoisen tanssiesityksensä kanssa USA:ta, Thaimaata, Singaporea ja Kiinaa myöten, ja syksyllä show saadaan Suomeen: Tango Legends nähdään lokakuussa Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa.

Suurten legendojen innoittama Tango Legends -show koostuu koreografeinakin toimineiden päätähtiensä lisäksi kahdeksasta muusta palkitusta tanssijasta, joita säestää kolme taidokasta soittajaa. Upeat asut ja lumoava aistillisuus kruunaavat dramatiikkaa tihkuvan tanssiesityksen, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa tarinallaan tangon eleganssista ja Buenos Airesin charmista, musiikin taiasta ja tanssin ilmaisuvoimasta.

Ammattitanssijoina, koreografeina, opettajina ja tanssituomareina toimineet Mariela Maldonado ja Pablo Sosa on palkittu lukuisia kertoja työstään tangon parissa ja panoksestaan argentiinalaiskulttuurille. Kaksikon kehittämä Tango Legends -esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 lähtien.

www.facebook.com/TangoLegends

Esityksen kesto n. 70 minuuttia, ei väliaikaa.

Järjestäjä: Loud n’ Live.

Aikataulu ja liput

ma 12.10.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

49 € / 59 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu