Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri

Konserttikiertueen järjestäjä Loud’n Live Promotions Oy tiedottaa harmitellen, että kyseinen kiertue joudutaan siirtämään ensi keväälle Suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia.

Järjestäjä haluaa vielä erikseen painottaa, että kiertueen siirtyminen ensi keväälle ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.

Uusi ajankohta konsertille ei ole vielä varmistunut. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esitysajankohtana. Liput on mahdollista myös palauttaa 5.5. mennessä Lippu.fi:n sivujen kautta.

Kiertueen uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa. Konsertin korvaavan päivän julkaisun jälkeen on vielä mahdollista palauttaa liput, mikäli uusi päivämäärä ei sovikaan.

 

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa. Ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä. Liput ovat tulossa myyntiin 8.12. klo 9.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Loud’n Live Promotions Oy.

Aikataulu ja liput

ke 11.5.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59 €

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Peruttu