Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri

Aikataulujen yhteensovittamisen muutoksista johtuen, Tarja Turusen ja Pentti Hietasen – Kaunotar & Kulkuri -konsertti Lahden Sibeliustalolla siirtyy muutamalla päivällä eteenpäin. Uusi päivä on keskiviikko 11.5.2022 klo 19.

Jo ostetut liput alkuperäiselle päivämäärälle (8.5.2022) käyvät sellaisenaan uudelle ajankohdalle 11.5.2022.

Jos uusi päivä ei kuitenkaan ole sopiva, liput voi halutessaan palauttaa 4.3.2022 mennessä osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus

 

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa. Ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä. Liput ovat tulossa myyntiin 8.12. klo 9.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Loud’n Live Promotions Oy.

Aikataulu ja liput

su 8.5.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59 €

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Peruttu