Taru, Taika ja Lumoavat Kirjat

Keskiviikko, tammikuu 3, 2018 - 14:00

Taru, Taika ja Lumoavat Kirjat

TARU, TAIKA ja Lumoavat Kirjat

Tämä vauhdikas, monipuolinen ja hyväntuulinen koko perheelle suunnattu tarinallinen tanssiteos esittelee katsojille Tarun ja Taikan yllätävän lomaseikkailun kirjaston maailmassa.

Tarina alkaa Tarun kotona Tarun ja perheen Äidin keskustellessa Tarun tulevan loman tekemisistä. Taru haluaisi pelailla tabletilla mutta äiti on asiasta eri mieltä ja toivoisikin Tarun mielummin vaikka lukevan jotain tai tapaavan ystäviään pelaamisen sijaan. Taru on kuitenkin itsepäinen. Mielikuvitusystävänsä Taikan seurassa mukavasti alkanut päiväsaakin odottamattoman käänteen kun kaverukset jäävät huomamattaan suljettuun kirjastoon ja kirjojen seikkailut muuttuvatkin hämmentävän todentuntuisiksi.

Tämä noin 45 minuutin minuutin mittainen tarinallinen tanssiteos johdattelee katsojia sujuvasti kolmeen erillisen mielikuvitusmaailmaan.

Tarinan loppukohtauksessa kerrataan jännittävän päivän tapahtumat myös tarinoissa esiintyvät hahmot esittäytyvät vielä uudelleen shown vauhdikkaassa finaalinumerossa.

Esityksen jälkeen Taru ja Taika ovat lasten tavattavissa noin 15 minuutin ajan ja lasten on mahdollista kuvata itsensä heidän ja muutamien muiden esityksessä nähtyjen roolihahmojen kanssa.

Tietoja Teoksesta:
Taru ja Taika: Lumoavat kirjat
Esiintyjät: Tanja Huotari (Taru)
Anu Palevaara (Taika)
Hot Club Dance Company (10 tanssijaa) eri rooleissa

Alkuperäisidea ja Käsikirjoitus: Päivi Henttu / Hot Club Productions
Koreografia: Anu Palevaara, Tanja Huotari
Yhteistyössä: Suomen Kulttuurirahasto, Sibeliustalo, Hot Club Dance Company, LaSTA ry

, , , , , ,

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 03.01.2018 klo 14.00
Finlandia-klubi
Liput: 14,50 / 11,50 / 40 €
14,50 € / peruslippu
11,50 € / lapsi
11,50 € / tanssin harrastaja / opiskelija
40 € / perhelippu (2 aikuista + 2 lasta)

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)