Teatteri Hevosenkenkä: Viiru & Pesonen

Tilaisuus on siirretty pidettäväksi tilavamassa Puusepän Salissa (2. krs), jossa turvavälit on helpompi huomioida.

Ravintola Lastussa herkutellaan lasten ehdoilla Viiru & Pesonen -brunssilla klo 11-14! Brunssikattauksessa on tarjolla Viiru & Pesosen keittokirjan herkkuja: mm. lihapullat, rapeat vohvelit, kerrospannukakku, Viirun hernekeitto ja Pesosen makkarakiusaus. Mehubaarista löytyvät terveelliset ja raikkaat juomat moneen makuun (sisältyy brunssin hintaan). Aikuisille lisäksi kahvi / tee. Aikuiset 22 € ja lapset 2- 10 vuotta 11 €, varaa paikkasi pian.

Ukko Pesonen asustelee yksinäisenä ja vailla puhekaveria mökissään, kunnes ystävällinen naapuri lahjoittaa hänelle pienen kissanpennun. Höperö-Ukko juttelee kissalleen päivät pitkät – ja kas eräänä päivänä kissa puhkeaa puhumaan, ainakin nyt Ukko Pesoselle.

Siitä alkavat Viirun ja Pesosen yhteiset lokoisat päivät, joihin kuuluu hukkuneita ruuveja, pelottava turkkihirviö ja tietenkin lettukakkua.

Teatteri Hevosenkengän Viiru ja Pesonen käsittelee tuttujen hahmojen kautta ystävyyttä ja yksinäisyyttä, ikuisia teemoja jotka kiinnostavat vauvasta vaariin.

Yli 3-vuotiaille.

Kesto n. 45 min.

Dramatisointi ja ohjaus: Olka Horila
Lavastus ja puvut: Riikka Aurasmaa
Nuket: Fanni Lieto
Valosuunnittelu: Veijo Lindell
Musiikki ja äänisuunnittelu: Juha Matjussi
Rooleissa: Krista Putkonen-Örn ja Antero Nieminen

https://hevosenkenka.fi/

Aikataulu ja liput

la 5.9.2020 klo 14.00

Location

Puusepän Sali
Osoite

12 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty