The Lion King Gala

Koronaviruksen aiheuttamien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilanteen vuoksi lokakuun alulle suunnitellut The Lion King Gala, The Lord Of The Rings & Hobbit in Concert sekä The Music Of Hans Zimmer & Others -näytökset siirtyvät vuoteen 2021.

Lahden osalta uudet konserttien ajankohdat ovat:
La 2.10.2021 klo 19 / The Lion King Gala
Su 3.10.2021 klo 15 / The Lord Of The Rings & Hobbit in Concert
Su 3.10.2021 klo 19 / The Music Of Hans Zimmer & Others

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuodelle 2021, siihen konserttiin mihin lippu on ostettu. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, liput voi palauttaa 9.11.2020 mennessä. Palautus on mahdollista tehdä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

Siirrolla tahdomme ennakoida koronavirus -pandemian vaikutuksia, ja siten luoda turvallisen ja mieluisan konserttielämyksen niin yleisölle kuin Suomessa vieraileville esiintyjille.

 

Lahdessa päästään nauttimaan ensi syksynä upeasta konsertista, joka tarjoilee Leijonakuningas-elokuvan musiikin parhaimmistoa Sibeliustalolla lokakuun alussa.

Liput alkaen 59e ja ne tulevat myyntiin ensi torstaina 12.12.2019 kello 9.00 Lippupisteessä.

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

Vierailu Lahdessa aloitetaan afrikkalaisilla rytmeillä, kun kuuma savanni luodaan keskelle Suomen syksyä. Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningas-elokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissä ympäri maailman, ja Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot tuodaan nyt eläväksi koko perheelle soveltuvassa illassa.

The Lion King Gala -konserttien aikana päästään nauttimaan upean elokuvan scoremusiikin ohella kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä Can you Feel the Love Tonight -balladista Hakuna Matata -hassutteluun. Konserteissa kuullaan lisäksi myös valikoituja paloja Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys My heart belongs to you.

Kesto n. 2 tuntia.

Järj. Loud’n Live Promotions Oy

Aikataulu ja liput

ma 5.10.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59 € / 69 € / 79 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu