The Lord of the Rings & The Hobbit in concert

The Lord of the Rings & The Hobbit in concert

Koronavirustilanteen ja siitä aiheutuneiden matkustus- ja yleisötapahtumarajoitusten takia Loud’n Live Promotions Oy on joutunut siirtämään THE LORD OF THE RINGS & THE HOBBIT IN CONCERT -kiertueen vuoteen 2022.

Uusi päivä on la 24.9.2022 klo 19 (huom. uusi kellonaika).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuoden 2022 konserttiin. Jos uusi päivä ei ole sopiva, liput voi halutessaan myös palauttaa 31.10.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Lord of the Rings & The Hobbit in concert, joka perustuu J. R. R. Tolkienin legendaarisiin Taru sormusten herrasta – ja Hobitti-elokuviin. Tässä sinfoniaorkesterin ja kuoron esittämässä konsertissa Tolkienin tuplatrilogiat heräävät eloon konsertin ajaksi. Puolitoistatuntisen konsertin liki sata esiintyjää muuttavat konserttisalin Tolkienin kirjoista tutuksi salaperäiseksi Keski-Maaksi. Musiikki kuljettaa kuulijansa Mordorin uhkaavista äänistä ja mustien ratsastajien hiljaisesta hyökkäyksestä aina haltijoiden kauniisiin lyyrisiin melodioihin.

Taru sormusten herrasta – ja Hobitti-elokuvasarjojen musiikit on säveltänyt Howard Shore, joka on saanut peräti kolme Oscar-palkintoa näistä töistänsä.

Konsertin kesto n. 90 minuuttia, ei väliaikaa.

Järj. Loud’n Live Promotions Oy

Aikataulu ja liput

su 3.10.2021 klo 15.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

49 € / 59 € / 69 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu