The Lord of the Rings & The Hobbit in concert

The Lord of the Rings & The Hobbit in concert

Koronaviruksen aiheuttamien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilanteen vuoksi lokakuun alulle suunnitellut The Lion King Gala, The Lord Of The Rings & Hobbit in Concert sekä The Music Of Hans Zimmer & Others -näytökset siirtyvät vuoteen 2021.

Lahden osalta uudet konserttien ajankohdat ovat:
La 2.10.2021 klo 19 / The Lion King Gala
Su 3.10.2021 klo 15 / The Lord Of The Rings & Hobbit in Concert
Su 3.10.2021 klo 19 / The Music Of Hans Zimmer & Others

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuodelle 2021, siihen konserttiin mihin lippu on ostettu. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, liput voi palauttaa 9.11.2020 mennessä. Palautus on mahdollista tehdä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

Siirrolla tahdomme ennakoida koronavirus -pandemian vaikutuksia, ja siten luoda turvallisen ja mieluisan konserttielämyksen niin yleisölle kuin Suomessa vieraileville esiintyjille.

 

Lahdessa päästään nauttimaan jälleen ensi syksynä upeasta konsertista, joka tarjoilee elokuvamusiikin parhaimmistoa Sibeliustalossa 4.10.2020.

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Lord of the Rings & The Hobbit in concert, joka perustuu J. R. R. Tolkienin legendaarisiin Taru sormusten herrasta – ja Hobitti-elokuviin. Tässä sinfoniaorkesterin ja kuoron esittämässä konsertissa Tolkienin tuplatrilogiat heräävät eloon konsertin ajaksi. Puolitoistatuntisen konsertin liki sata esiintyjää muuttavat konserttisalin Tolkienin kirjoista tutuksi salaperäiseksi Keski-Maaksi. Musiikki kuljettaa kuulijansa Mordorin uhkaavista äänistä ja mustien ratsastajien hiljaisesta hyökkäyksestä aina haltijoiden kauniisiin lyyrisiin melodioihin.

Taru sormusten herrasta – ja Hobitti-elokuvasarjojen musiikit on säveltänyt Howard Shore, joka on saanut peräti kolme Oscar-palkintoa näistä töistänsä.

Konsertin kesto n. 90 minuuttia, ei väliaikaa.

Järj. Loud’n Live Promotions Oy

Aikataulu ja liput

su 4.10.2020 klo 15.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

49 € / 59 € / 69 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu