The Music of Hans Zimmer & Others

Koronavirustilanteen ja siitä aiheutuneiden matkustus- ja yleisötapahtumarajoitusten takia Loud’n Live Promotions Oy on joutunut siirtämään THE MUSIC OF HANS ZIMMER & OTHERS -kiertueen vuoteen 2022.

Uusi päivä on pe 23.9.2022 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuoden 2022 konserttiin. Jos uusi päivä ei ole sopiva, liput voi halutessaan myös palauttaa 31.10.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Jo vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Music of Hans Zimmer & Others -illan kappalevalikoima rakentuu pääosin lukemattomia palkintoja Oscarista kahteen Golden Globeen ja neljään Grammyyn voittaneen Hans Zimmerin sävellyksistä. Oman Hartwall Arenan konserttinsa vuonna 2017 loppuunmyyneen Zimmerin ohjelmistosta konsertissa kuullaan kappaleita mm. elokuvista Leijonakuningas (The Lion King), Pirates of the Caribbean, Gladiaattori (Gladiator), Yön ritari (Dark Knight), Da Vinci –koodi (The Da Vinci Code) ja Interstellar. Musiikin lisäksi konserteissa kuullaan myös mielenkiintoisia taustatarinoita elokuvista, joihin Zimmer on ollut tekemässä musiikkia. Hans Zimmer on muun muassa muuttanut kokonaan Gladiaattorit-elokuvan alkua yhdessä Ridley Scottin kanssa sekä salakuljettanut apartheidin vastaisen sanoman Lion King -elokuvassa mukana olevaan laulun vieraskieliseen sanoitukseen väittäen Disney –yhtiölle tekstin kertovan perhosista. Zimmerin elokuvamusiikkiklassikoiden lisäksi konsertissa on mukana myös Ennio Morriconen ja Klaus Bladeltin sävellyksiä.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järj. Loud’n Live Promotions Oy

Aikataulu ja liput

su 3.10.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59 € / 69 € / 79 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu