TOPMOST – Hold Me & Love Me Tour

Koronatilanteen vuoksi konsertti on jouduttu siirtämään syksyyn. Uusi ajankohta Sibeliustalossa on keskiviikko 28.9.2022 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä. Liput on mahdollista myös palauttaa 9.4.2022 mennessä Lippu.fi:n kautta.

 

TOPMOST esittäytyy vuoden 2019 loppuunmyytyjen konserttien innoittamana jälleen kaikille 60’s musan diggareille ja ikuisesti uskollisille Topmost-faneille.

Koulupojista koostunut Topmost oli heti perustamisestaan lähtien kovaa vauhtia matkalla kohti Suomen popmaailman huippua. Vuonna 1967 Topmost oli Suomen suosituin nuorisoyhtye ja keikkamatkat ulottuivat myös ulkomaille, Ruotsiin ja Tanskaan saakka.

Topmostin suosio perustui suurelta osin puhtaaseen yhteislaulantaan sekä rhythm and blues- ja soul-musiikin hallitsemiseen. Nuoret soittajat olivat myös tyttöjen mieleen, tätä edesauttoi huoliteltu pukeutuminen, sillä esiintymisasut ostettiin Tukholman sen ajan huippuvaatekaupoista.

Yhtyeen levytyksistä Merisairaat kasvot, Näen mustaa vain ja Hän sinut jättää nousivat listoille ja saavuttivat suuren suosion. Koko Topmostin levytyshistoria löytyy vuonna 2012 julkaistulta albumilta Topmost Years. Albumi on kokoelma yhtyeen levytyksistä ja live-nauhoituksista 1960-luvulta.

Topmostin kokoonpanoon kuuluvat Gugi Kokljuschkin (laulu), Harri Saksala (laulu), Kisu Jernström (rummut+laulu), Holle Holopainen (basso+laulu), Eero Lupari (kitara+laulu) ja Tommi Lindell (koskettimet v. 2004-). Yhtyeen alkuperäinen kosketinsoittaja Arto ”Poku” Tarkkonen menehtyi syksyllä 2007.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo.

Aikataulu ja liput

ke 9.3.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

32 €
27,50 € / ryhmät (min. 10 hlöä)

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Peruttu