TubeTour 2017

Aika: 
Pe 24.2.2017 klo 17:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
19,50 €

(sis. palvelumaksun)

Tämä on tubettajilta teille - täydellä pallolla.

TubeTour 2017 on pian täällä!

Joukko huipputubettajia ottaa pian haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen. 

Sibeliustalon ovet ovat avoinna klo 8 eteenpäin, Pääsalin ovet aukeavat klo 16.40 ja TubeTour alkaa klo 17.

Ohjelmassa on mm. Tube Talk Show, pelihaasteita, vanhempien SoMe-info, TubeTour Trivia ja tietysti Meet & Greet! Tapahtuma päättyy n. klo 21.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa.

Tätä ei kannata missata! Lisätietoa: www.tubetour.fi

Järj.Sibeliustalo & Töttöröö Network Oy Ltd

 

 

TUBETTAJAT

Herbalisti

Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. Myös Lakon & Herban BOKSI TV-ohjelmasta tuttu, supersuosittu Herbalisti uskoo itseilmaisuun Tubessa ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

Lakko

Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on syntyperältään jämsäläinen nuori mies, joka videoilla yhdistellä vahvuuksiaan. Parikymppinen Lakko rakastaa hyvää ruokaa, pelaamista ja hauskanpitoa.

Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Hyvän mielen lähettilääksi 2017 nimitetty Maiju toivoo, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja toisensa juuri sellaisena kuin ovat.

ZoneVD

Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys, josta innokas yleisökin syttyy.

Iina-Katariina

Iina-Katariina on parikymppinen asennemimmi, joka tekee my day -tyyppisiä sisältöjä arjen värikkäistä askareista. Iina-Katariina sai elokuussa esikoislapsen, joka myötä Iinan arjessa seurataan tiiviisti myös pienen perheen elämää.