Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani – Paluu paratiisiin 2021

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani – Paluu paratiisiin 2021

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi konsertti siirretään keväälle 2022.

Uusi esityspäivämäärä on perjantai 8.4.2022 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle konserttipäivälle.
Liput voi halutessaan palauttaa 28.2.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

Uuden albumin julkaisua juhlistava lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi aivan alkutaipaleella. Juuri uudella keikkasetillään vauhtiin päässyt yhtye harmittelee kiertueen peruuntumista ja odottaa malttamattomana korvaavia konsertteja. Tuure Kilpeläinen kommentoi kiertuetilannetta näin:

”Erikoinen tilanne. Tämäkin historiallinen hetki saatiin elää ja nähdä. Mä luulen, että tämän jälkeen musa ja yhdessä soittaminen on entistä tärkeämpi asia meille. Kun sen mahdollisuus viedään hetkeksi pois, tajuaa miten tärkeä juttu se on! Onneksi ei puhuta kiertueen perumisesta, vaan se siirtyy. Merkittävää on se, että kiertue jatkuu samana päivämääränä mihin se nyt tyssäsi. Toivottavasti pääsette mukaan vuodenkin päästä. Kerätään nyt voimia ja kohta taas soi. Paluu paratiisiin koittaa!”

Korvaava konserttisalikiertue Paluu paratiisiin 2021 on nyt vahvistettu ensi vuoden keväälle.

Lahden Sibeliustalossa konsertti nähdään lauantaina 17.4.2021 klo 19. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi kevään konserttiin.

Siirrettävän tapahtuman liput voi myös halutessaan palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi, liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta.

Konsertin kesto n. 2 tuntia.

Järjestäjä: Central Line Entertainment.

Aikataulu ja liput

la 17.4.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

39 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu