Viikate + Mötherhead

Finlandia-klubi ottaa koronapassin käyttöön klubin anniskelualueella. Tällä toimenpiteellä voimme mahdollistaa konserttien toteutumisen klubilla nykyisten ravintolarajoitusten aikana. Tarkistamme anniskelualueen sisäänkäynnissä koronapassin sekä henkilöllisyystodistuksen.

Lue lisää Sibeliustalon koronapassikäytännöstä.

 

Veikkauksen Kaveri mukaan -etuna on tänäkin vuonna noin 100 kotimaisten huippuartistien ja -bändien keikkaa, joille nopeimmat saavat kaverin mukaan samaan hintaan!

Osta Veikkauksen Etuasiakkaana kaksi lippua yhden hinnalla!

 

Rillumarei!-nimeä kantava levy pitää sisällään kymmenen rehvakkaasti tanssivaa kitarateosta, joista itse yhtyekin on yllättynyt.

Satukirjamaisen kärpässienen alta tavoitettu solisti K kuvailee levyä seuraavasti:

Rillumarei! lyö valokeilansa tunteiden peilipalloon tavalla, jota Viikate ei ole ennen harrastanut. Duuri on haikeaa, molli hilpeää ja kitarat soivat raikkaammin ja jorattavammin kuin koskaan aiemmin meidän perusjäykässä toiminnassa. Tekstipuolella pääteemaksi paaluttui ajatus siitä, että jos viattomuuden aika vaihtuu vialliseksi, rillumarei-termikin näyttäytyy uudessa valossa. Meidän kaikkien puuteripeileissä. Tässä mielessä olemme lähimpänä teema-albumia Viikatteen levytetyssä historiassa.

Rillumarei! julkaistaan suoratoistona, diginä sekä cd, lp ja c-kasetti formaateissa.

Tanssilantioita öljyävä, erikoisolot huomioon ottava ”Rillumarei! 2020” -kiertue alkaa lokakuussa.

Lämppärinä keikalla nähdään Mötherhead, joka on vaalinut Motörheadin musiikillista perintöä jo vuodesta 2008 asti. Panosvyöt lanteille & Rock On Headbangers!

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet klo 20
Mötherhead klo 20.30
Viikate n. klo 21.20

Aikataulu ja liput

pe 19.11.2021 klo 20.30

Location

Finlandia-klubi

24,50 € ennakkoon / 29,50 € ovelta
(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)