Waltteri Torikka & l’Orchestra della speranza – Amore

Waltteri Torikka & l’Orchestra della speranza – Amore

Waltteri Torikan konserttikiertue on koronatilanteen vuoksi siirtynyt syksyyn. Uusi esitysajankohta Sibeliustalossa on sunnuntaina 9.10.2022 klo 18. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä. Mikäli ajankohta ei sovi, voi liput halutessaan palauttaa 27.2.2022 mennessä Lippu.fi:n kautta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

 

WALTTERI TORIKKA TUO VIIHDEKLASSIKOT KONSERTTISALEIHIN KEVÄÄLLÄ 2022  

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyn ajan hurmannut ja itsensä kilpailun finaaliin tanssinut Waltteri Torikka lähtee yhdentoista paikkakunnan Amore-kiertueelle maaliskuussa. Konserttien ohjelmisto ammentaa tunnetuista sävelistä meiltä ja maailmalta. Luvassa on viihdeklassikoita, italialaisia ja espanjalaisia sävelmiä, elokuvamusiikin helmiä ja kauneimpia rakkauslauluja.

Amore-konserteissa karismaattista baritonia säestää suomalaisista huippumuusikoista koostuva l’Orchestra della speranza -kokoonpano, jota luotsaa Torikan pitkäaikainen yhteistyökumppani, pianisti ja kapellimestari Marko Hilpo.

– Odotan innolla, että pääsen konserttisaleihin keväällä Amore-kiertueen merkeissä. Konserttien ohjelmisto on herkullinen ja harvoin tällaista konserttikokonaisuutta kuullaan Suomessa. Luvassa on ilta täynnä suuria tunteita ja pysäyttäviä hetkiä. Lisäksi odotan malttamattomana yhteistyötä Hilpon luotsaaman l’Orchestra della speranzan kanssa, sillä tämän orkesterin soitto taipuu upeasti tyylistä ja tunnelmasta toiseen, Torikka tunnelmoi.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Syksyllä 2021 Torikka yllätti Masked Singer -kilpailun toiselle sijalle nousseena Bilepandana. Loppuvuoden 2021 Waltteri Torikka konsertoi kirkoissa Natale – Oi jouluyö -kiertueen merkeissä.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Warner Music Live.

Aikataulu ja liput

pe 18.3.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

48,50 € / alapermanto
43,50 € / yläpermanto
38,50 € / parvet

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Peruttu