Yritys

Kumppaniklubi

Sibeliustalon yritysyhteistyöohjelma, Kumppaniklubi, aloitti toimintansa vuonna 2012.

Kumppaniklubi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden monipuoliseen yhteistyöhön Sibeliustalon kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on myös tarjota yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia mahdollisuuksia eri sidosryhmiensä kohtaamisiin.

Kumppaniklubi 2016

Kaikki yrityskumppanimme edustavat Sibeliustalon tavoin oman toimialansa suomalaista huippuosaamista. Meillä on ilo suositella näiden yritysten tuotteita ja palveluita!

 

Hartwall Oy Ab

Hartwall Oy Ab

Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia, mehuja ja erikoisjuomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster’s ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink.

Harjula-Mainos

Harjula-Mainos

Harjula-Mainos on siellä missä tapahtuu - ihmisten keskellä. Vuonna 1952 perustettu Harjula-Mainos vuokraa ulkomainospaikkoja paikallisille yrityksille ja yhteisöille. Harjula-Mainos on luotettava ja ammattitaitoinen ulkomainonnan suunnittelun ja toteutuksen kumppani. Mainosvälineitämme ovat pylvästaulut, lähiöpysäkit sekä cityvalo-, kaupunki-, ja jättitaulut.

KHShop

KHShop

KHShop on lahtelainen, valtakunnallisesti toimiva markkinointivälineitä tarjoava yritys, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat erilaiset ulko- sekä sisätiloissa käytettävät markkinointivälineet, teippaukset, liikelahjat sekä vaatetus.Kattavan tuotevalikoiman lisäksi KHShop tarjoaa markkinointivälineiden käyttösuunnittelu- sekä  asennuspalveluja.

Lippupiste Oy

Lippupiste Oy

Lippupiste Oy on Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Eurooppalainen lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG.
 

LähiTapiola Vellamo

LähiTapiola Vellamo

LähiTapiola Vellamon asiakkaana saat henkilökohtaista palvelua vakuuttamisen ja vaurastumisen kysymyksissä. Turvaamme sinut ja läheisesi niin, että vältyt ikäviltä taloudellisilta yllätyksiltä. Voit keskittyä siihen, mikä on itsellesi tärkeintä.

Mainostoimisto Ilme

Mainostoimisto Ilme

Mainostoimisto Ilmeen tehtävä on auttaa yrityksiä menestymään luovan mutta järkevän markkinointiviestinnän avulla. Ilme on helppokäyttöinen mainostoimisto, jonka erottaa muista sen kyky viedä ideat toteutuksiin asti omin voimin. He suunnitelevat kaikkea sitä, mitä heidän asiakkaansa tarvitsevat erottuakseen kilpailijoistaan markkinointiviestinnän keinoin.

Mediatalo ESA

Mediatalo ESA

Mediatalo ESA on Päijät-Hämeen johtava mediayhtiö, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalvelujen tuottamiseen. Mediaperheeseen sisältyvät tilattavat sanomalehdet, kaupunkilehdet, verkkopalvelu sekä ääni- ja kuvatuotanto. Mediatalo ESA tarjoaa monipuoliset paino- ja jakelupalvelut. Mediatalo ESAn muodostavat emoyhtiö Esan Kirjapaino Oy sekä sen tytäryhtiöt Esan Kaupunkilehdet Oy, ESA Digital Oy, Esa Lehtipaino Oy, Esa Jakelut Oy ja Esa Print Oy.

 

Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on myynniltään alueensa suurin yritys ja tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja palvelujen parantamiseen. Hämeenmaa työllistää yli 3 000 kanta- ja päijäthämäläistä.

Pedro Oy

Pedro Oy

Pedro Oy on perustettu vuonna 1988 ja sijaitsee Nastolassa, Lahden talousalueella. Pedro on johtava erikoiskalusteiden valmistaja.

Tuotteisiin kuuluu tuoleja, lepotuoleja ja sohvia koteihin, julkisiin tiloihin sekä laivoihin. Tuotesuunnittelu ja -kehitys toteutetaan yhdessä asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa.

RealityXpander

RealityXpander

RealityXpander on digitaalisen huippuosaamisen keskittymä, joka suunnittelee ja toteuttaa tuoreita, kohderyhmäänsä sitouttavia tuotteita, palveluja ja kampanjoita. Mittavan peliosaamisen lisäksi RealityXpander hallitsee myös suvereenisti mobiiliteknologiat, ketterät pilvipalvelut sekä digitaalisen sisällöntuotannon. Myös virtuaalitodellisuus ja laajennettu todellisuus (augmented reality) ovat yrityksen ydinosaamista.

Stopteltat Oy

Stopteltat Oy

Stopteltat on täyden palvelun juhlapalvelutalo.Yritys on joka vuosi mukana yli 500:ssa tilaisuudessa perhejuhlista suurtapahtumiin. Markkinajohtajan kokemuksella se palvelee niin yrityksiä, tapahtumanjärjestäjiä kuin yksityishenkilöitäkin. Stoptelttojen toiminta on telttojen vuokraus ja myynti, sekä niihin liittyvät oheispalvelut. Yritys järjestää tilaisuuksille upeat puitteet paikalle kuljetettuna, pystytettynä ja valmiiksi kalustettuna. Tapahtuman päätyttyä purku hoituu siististi jälkiä jättämättä.

Ota yhteyttä

Petra Peltovako

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
044 416 3298

Sähköposti: etunimi.sukunimiatsibeliustalo.fi