Esa Pulliainen W/ Mr Breathless

Aluehallintovirastot ovat 17.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan oppilaitokset suljetaan ja yli 10 hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään. Toimenpiteiden tarkoitus on uuden koronaviruksen aiheuttaman pandemian rajoittaminen. Määräykset ovat voimassa 18.3.-13.4.2020 välisen ajan.

Tapahtumajärjestäjän kanssa olemme päättäneet siirtää perjantaille 24.4. suunnitellun keikan lauantaille 12.9.2020 klo 21Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.

Siirrettävän konsertin liput voi halutessaan myös palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

 

Viimeiset kolme vuotta hurahti Ville Valo & Agents -Badding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit – Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rock pianisti/laulaja Mr. Breathless.” -Esa Pulliainen

Kokoonpano on treenannut hartaasti ja hionut kappaleita pää punaisena. Ohjelmistossa on luvassa 70-luvun henkistä rokkia ja rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu kätköistä.

Keikkoja tulee olemaan suurimmissa kaupungeissa ja huomattavimmilla paikkakunnilla, kesällä myös perinteisillä tanssilavoilla spesiaali rock-iltoina.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin – ei muuta ku Happy rokkenrol!

Ovet klo 20, showtime klo 21.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Aikataulu ja liput

la 12.9.2020 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

27 € ennakkoon / 32 € ovelta
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)