Litku Klemetti + KISSA

Keikka on siirretty helmikuulta 2022 joulukuulle 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä.

Litku Klemetti rymisteli Tuntematon numero-yhtyeineen suurempaan tietoisuuteen 2017 julkaistulla Juna Kainuuseen-levyllä. Vuodesta 2015 toiminut Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin alter ego sekä 5-henkinen yhtye. Emma-palkittu Litku julkaisi keväällä 2021 elektronisemman discolevyn Kukkia muovipussissa, jonka tiimoilta kierretään erikoissetillä.

KISSA on yhdistelmä 70-luvun alun glam-estetiikkaa, varhaisen heavy metallin teatraalisuutta sekä kiihkeää rakkautta. KISSA on kitaristi, laulaja ja biisintekijä Günter Kiviojan villi ja röyhkeä alter ego. Se syntyi yhden henkilön tarpeesta purkaa se alkukantaisin, hauskin ja yksinkertaisin rock-energia, ja kuorruttaa se glitterillä sekä pop-koukuilla. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, 70-luvun alun glam-estetiikasta, varhaisen heavy metallin teatraalisuudesta sekä kiihkeästä rakkaudesta.

Eheä ja voimaa uhkuva levykokonaisuus koostuu harkituista koukuista, raikkaista ja rajuista riffeistä, massiivisista synaverhoista sekä sopivasti kieli poskessa kirjoitetuista tarinoista. Kepeän kuplivan pinnan alla asuu silti herkkä ja hellä rakastaja. Vaarallinen bändi on moniaistinen kokemus, joka tarjoaa silmiä hivelevän ja seksiä tihkuvan shown.

KISSA:n debyyttilevy Vaarallinen bändi julkaistiin 4. kesäkuuta 2021 Svart Recordsin kautta.

Ovet klo 20, showtime klo 20.30.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Schedule and tickets

Sat 17.12.2022 klo 20.30

Location

Finlandia Club

24,50 € in advance
29,50 € at the door
+ delivery fee (from 1 €)