Ruusut + M

Lauantaille 21.11.2020 suunniteltu keikka on jouduttu siirtämään vuodella lauantaille 15.10.2021Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.

Siirrettävän konsertin liput voi halutessaan myös palauttaa marraskuun 2020 loppuun mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

Kaksi vuotta sitten julkaistulla debyyttialbumillaan läpimurron tehnyt Ruusut-yhtye julkaisi odotetun toisen levynsä perjantaina 29. toukokuuta

Albumin nimi Kevätuhri on lainattu Stravinskyn baletista, joka häkellytti moderniudellaan 107 vuotta sitten. Albumin julkaisupäivä 29.toukokuuta on täsmälleen sama, kuin sisarteoksen ennakkonäytöksen Pariisissa 1913.

”Ei jatkettu siitä, mihin viimeksi jäätiin, vaan jatketaan paljon kauempaa. Kevätuhri on albumi, jonka vain me olisimme voineet tehdä. Se on meidän mielikuva popalbumista ja siitä minkälainen arvo popalbumilla pitäisi olla. Haave maailmasta ja miltä musiikki siellä kuulostaisi”, bändi kommentoi.

Ruusut (Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto) ovat säveltäneet ja tuottaneet albumin itse. Levyn vastaavana tuottajana ja miksaajana toimi Artturi Taira. Sanoituksista yhdessä Ruusujen kanssa vastaa Lauri Levola.

Kevätuhri-levystä julkaistaan myös rajoitettu vinyylipainos.

www.instagram.com/ruusut555
www.facebook.com/ruusut555

M päättää Punainen ovi -albumin levynjulkaisukiertueen Lahteen

M -artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski, joka julkaisi jatkoa Tehtaantyttö- (Solina Records, 2017) ja Näytän missä asun (Solina Records, 2019) -albumeille. Soundi antoi Tehtaantyttö -debyytille viisi tähteä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Näytän missä asun taasen valittiin Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta -kategoriassa. Koski oli myös ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi kyseisen albumin sävellyksistä ja sanoituksista.

Kehutun 2. lokakuuta ilmestyneen Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa unista ja ajassa matkustamisesta. Levyn tuotannosta yhdessä artistin kanssa vastaa kaksi M:n aikaisempaa albumiakin tuottanut Miikka Ahlman ja sen julkaisee Solina Records. Uutta albumia ovat Kosken ja Ahlmanin lisäksi olleet työstämässä muusikot Simo Saukkola, Jussi-Pekka Parviainen ja Aleksi Kaufmann.

M on lunastanut paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

https://www.instagram.com/mtehtaantytto/
https://www.facebook.com/Mtehtaantytto/
http://m-official.fi

 

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet klo 20, showtime klo 20.15.

 

Aikataulu ja liput

la 21.11.2020 klo 20.15

Location

Finlandia-klubi

24,50 € ennakkoon / 29,50 € ovelta

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu