Turmion Kätilöt, S-TOOL

Aluehallintovirastot ovat 17.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan oppilaitokset suljetaan ja yli 10 hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään. Toimenpiteiden tarkoitus on uuden koronaviruksen aiheuttaman pandemian rajoittaminen. Määräykset ovat voimassa 18.3.-13.4.2020 välisen ajan.

Artistien edustajien kanssa olemme päättäneet siirtää perjantaille 17.4. suunnitellun keikan perjantaille 23.10.2020 klo 20.30Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.

Siirrettävän konsertin liput voi halutessaan myös palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

 

Turmion Kätilöt iskee jälleen!

Keväällä 2020 luvassa mm. uusi albumi, napakka Suomen-kiertue ja jäähallikeikka Helsingissä! Maailman merkittävin metallilevy-yhtiö Nuclear Blast julkaisee Turmion Kätilöiden albumin 17. huhtikuuta. Kiekko ilmestyy samanaikaisesti 36 maassa. Global Warning -levyä juhlitaan kevään keikoilla Suomessa.

Seitsemästä esiintymisestä viimeinen on samalla bändin suurin ja mahtavin show koskaan. Perjantaina 30. huhtikuuta Helsingin jäähallin Blackboxissa vappua ottavat vastaan Turmion Kätilöt sekä Lord of the Lost, Proteus ja Lähiöbotox.

Festivaalikesän 2020 jälkeen Turmion Kätilöt ”hyppää yhteiseen keikkabussiin” Nightwishin kanssa ja esiintyy marras- ja joulukuun aikana useissa Euroopan maissa. Viiden kultalevyn, kahden platinasinglen ja muiden jalometallia saavuttaneiden julkaisujen jälkeen Suomessa Turmion Kätilöt on nyt valmiina pistämään maailman myyntitilastot uusiksi.

Metalliyhtye S-TOOL palaa keikkatauolta ja kiertää maalis-huhtikuussa Suomessa uuden keväällä ilmestyvän albumin myötä. Ville Laihialan johtama S-TOOL julkaisi hienon vastaanoton saaneen debyyttialbuminsa ”Tolerance 0” syksyllä 2017 ja levyltä lohkaistut singlet ”Shovel Man”, ”Your Despiser No. 1” ja ”Hammering” saivat hienosti radiosoittoa. Sentencedin ja Poisonblackin keulilta tutun Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat mm. Entwinesta tunnettu rumpali Aksu Hanttu sekä Lullacryssä vaikuttaneet basisti Kimmo Hiltunen ja kitaristi Sami Leppikangas.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet auki klo 20
S-TOOL klo 20.30
Turmion Kätilöt klo 21.15

Schedule and tickets

pe 23.10.2020 klo 20.30

Location

Finlandia-klubi

26,50 € ennakkoon / 31,50 € ovelta
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)