Tänä iltana: Club for Five & Ilmavoimien Big Band

Tänä iltana: Club for Five & Ilmavoimien Big Band

Koronarajoitusten takia konsertti on siirretty uuteen ajankohtaan, joka on tiistai 29.3.2022 klo 19. Konsertti pidetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Sibeliustalon Pääsalissa.

Mikäli olet ostanut lipun, ennen kuin konsertti siirrettiin Lahti Halliin, ei siirto aiheuta sinulle toimenpiteitä. Lippusi käy sellaisenaan Sibeliustalon Pääsaliin vuonna 2022.

MIkäli olet ostanut lipun sen jälkeen, kun konsertti siirrettiin Lahti Haliin ja lipussasi ei näin ollen ole paikkamerkintää, olethan yhteydessä Lippu.fi:n asiakaspalveluun (0600 39 3949 / asiakaspalvelu@lippu.fi) jotta saat korvaavan paikkalipun Sibeliustalon Pääsaliin.

Liput voi halutessaan myös palauttaa Lippu.fi:n sivujen kautta 30.11.2021 mennessä.

 

Suomalaisten suosituimpien viihdesäveltäjien, Toivo Kärjen, Unto Monosen ja Junnu Vainion  musiikin saattelemana kaksi taidokasta kokoonpanoa yhdistävät voimansa.

Ilmavoimien Big Band ja Club For Five luovat upealla ilmaisullaan tunteellisia sekä riemastuttavia tulkintoja monista tunnetuista lauluista, jotka ovat jääneet suomalaisten sydämiin vuosien saatossa.

CLUB FOR FIVE
Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five! Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

ILMAVOIMIEN SOITTOKUNTA/ ILMAVOIMIEN BIG BAND
Ilmavoimien soittokunta on Suomen puolustusvoimien viidestä soittokunnasta ainoa, joka on erikoistunut viihde- ja big band -musiikkiin. Orkesteri nähdäänkin esiintyvän nykyisin pääasiassa big band -kokoonpanossa, kuten tälläkin kiertueella yhdessä lauluyhtye Club For Fiven kanssa. Orkesterin kotipaikkana on Jyväskylän varuskunta Tikkakoskella ja sen tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi monipuolinen konserttitoiminta ympäri Suomen. Soittokunnalle kertyy vuosittain yhteensä n. 120 esiintymistä. Ilmavoimien soittokunnan päällikkökapellimestarina toimii musiikkimajuri Juha Ketola.

Aiemmasta tiedosta poiketen konsertti on väliajaton, kesto noin 1.5 tuntia.

Järjestäjä: Ilmavoimien Big Band & Lahden Sibeliustalo.

Schedule and tickets

Tue 29.3.2022 klo 19.00

Location

The Main Hall

39,50 €
+ delivery fee (from 1 €)