Sibelius-festivaalin Ainolan antimia -buffet Lastussa

Sibelius-festivaalin Ainolan antimia -buffet Lastussa

Kuule, sinä taidat tykätä ruuasta? Tykkää vaan, se on hyvä.
Minun kai täytyy opetella laittamaan oikeita raritétia vai kuinka?
Minä niin mielelläni laittaisin sinulle ruokaa. – Hm!
Eikö hassua?

Aino Järnefelt Jean Sibeliukselle kihlausaikana 1892.

Sinfonia Lahden Sibelius-festivaalilla tarjoillaan myös makuelämyksiä. Ainolan antimia -buffet Sibeliustalon ravintolassa tarjoaa herkullisen kattauksen kotimaisia makuja ja rakkaudella valmistettua ruokaa.

To 28.8.2025 klo 17
Pe 29.8.2025 klo 17
La 30.8.2025 klo 15

MENU
Vihersalaattia, marinoitua omenaa ja päärynää (m,g,veg)
Pikkelöityä kaali-vadelmasalaattia (m,g,veg)
Kotijuusto-tomaattisalaattia, ruohosipuli-kermaviilikastiketta (l,g)
Metsäsienipiirakkaa ruistaikinassa (l)
Tervasilakoita (m,g)
Loimulohta, hernepyrettä ja sitruunamajoneesia (m,g)

Perunarieskaa (l), jälkiuunileipää (l)
Ruskistettua voita (l) ja porkkanahummusta (m,g,veg)

Yön yli haudutettua naudan niskaa, tummaa paistinkastiketta (m,g)
Savuisessa tomaattikastikkeessa haudutettuja kasvispihvejä (m,veg)
Paahdettuja lohkoperunaa ja persiljalla maustettuja juureksia (m,g,veg)

Omena-raparperihyve ja kanelikermaa (l,g)
Suklaakonvehteja

48,50 € / Tiedustelut ja pöytävaraukset sibeliustalo@compass-group.fi, p. 010 729 6577