Kävijäinfo

Täältä löydät tietoa yleisesti meillä asiointiin liittyen, kuten esim. aukioloajoista, naulakkopalvelusta, löytötavaroista ja esteettömyydestä. Saapumisohjeet löydät täältä.

 

Aukioloajat

Sibeliustalo on avoinna yleisölle ma-pe klo 08-16 sekä tapahtumien mukaan. Sibeliustalon lipunmyynti on avoinna tuntia ennen tapahtumien alkua.

 

Naulakkopalvelut

Naulakkomaksu naulakolla ja lippukassalla 3 € / hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta. Naulakkomaksun voit maksaa käteisellä tai kortilla. Kadonneesta naulakkolapusta perimme 10 € maksun.

Naulakkopalvelun voi ostaa edullisemmin ennakkoon lippujen ostamisen yhteydessä, jolloin hinta on 2,50 € / hlö. Ennakkoon naulakkomaksun voi hoitaa Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä ja Sibeliustalon lippukassalla muihin kuin saman päivän tapahtumiin.

 

Nastakengät talvella

Mikäli liikut nastakengillä, otathan mukaasi vaihtokengät. Pääsalin parkettilattia voi vahingoittua nastakenkien piikkipohjista.

 

Suojaa kuuloasi

Joissain konserteissa äänenvoimakkuus saattaa nousta korkealle tasolle. Suosittelemme korvatulppien käyttöä.

 

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi kysellä Sibeliustalon vahtimestareilta numerosta 050 398 5803.

 

Kuvaaminen ja liikkuminen talossa

Sibeliustalossa on vapaa pääsy aulaan, Metsähalliin ja Ravintola Lastuun.Yksityistilaisuuksien aikana voi myös näissä tiloissa olla liikkumisrajoituksia.

 

Sibeliustalon sisällä saa kuvata vain omaan käyttöön. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen markkinoinnin ja viestinnän kanssa.

 

Kun tarvitset apua, kysy neuvoa vahtimestareiltamme. Huomioithan että konserttimme ovat erilaisia ja järjestäjäkohtaisesti niiissä voi olla erilaisia ikärajoja. Jokaisella konserttiin tulijalla pitää olla turvallisuusmääräyksistä johtuen oma paikkalippu (koskee myös lapsia).

 

Esteettömät palvelut

Sibeliustalo palvelee kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti. Olemme Vammaiskortti-kohde, lue lisää Vammaiskortista.

 

Pysäköintipaikat

Salirakennuksen kohdalla 3 invapaikkaa autoille sisämuurin vieressä.

 

Automaattiovet

Pääsisäänkäynnin Ankkurikadun puolella on automaattiovi, painike vasemmalla puolella.

 

Esteetön kulku

Pääsalin oikeanpuoleisen kaikukammion luona on invahissi, jolla pääsee alapermannolle.

 

Pyörätuolit ja rollaattorit

Pääsalin yläpermannon takaosassa on kaksitoista pyörätuolipaikkaa. Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan hyvissä ajoin tapahtumiin. Näin varmistetaan se, että Sibeliustalon henkilökunta ehtii tarvittaessa avustaa siirtymisessä saliin. Sisään meno ruuhkautuu heti ovien avauduttua. Sibeliustalosta voi lainata tilaisuuden ajaksi pyörätuolin tai rollaattorin liikkumisen avuksi.

 

Esteettömät wc:t

Sijaitsevat lähellä naulakkoa: lippukassalta käytävää eteenpäin, kulman takana oikealla. Toisessa tilassa lapsenhoitotaso ja tarvikkeita.

 

Avustavat koirat

Opas- tai avustajakoiria käyttävät henkilöt voivat tulla Sibeliustaloon. Koiran voi jättää myös aulassa olevaan paikkaan odottamaan. Henkilökunta opastaa paikan sijainnissa.

 

Induktiosilmukka

Sibeliustalon Pääsalissa toimii induktiosilmukka ja toiminta on testattu IEC60118-4:2014 standardin mukaisesti. Kuuluvuuskarttaan voit tutustua tästä.

 

Defibrillaattori

Sibeliustalon aulasta löytyy defibrillaattori (sydäniskuri) vahtimestarin luota naulakon vierestä.

Aulapalvelu

Jukka Kankala

Vahtimestari
050 398 5803

Mikko Paavola

Vahtimestari
050 398 5803