Tilaa väliaikatarjoilut

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!

Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan.

Tilaukset suoraan

Verkkokaupastamme
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Applen laitteille
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Android-laitteille

Verkkokauppa- tilaukset sulkeutuvat esityksestä riippuen  1-2 vrk ennen konserttia. Sairastapauksissa hyvitämme maksetut rahat takaisin, kunhan peruutus tehdään viimeistään 24h aikaisemmin myyntipalveluumme.

 

Ravintola Lastun nimikkoleivos

Ainola

Suomen kansallissäveltäjämme Jean Sibelius on tuottanut meille kaikille unohtumattomia hetkiä musiikillaan ja niin tekee myös herkullinen Ainola-leivos. Säveltäjämestarimme inspiroima leivos on verraton nautinto, joka huipentaa minkä tahansa kahvittelutuokion, tarjoten ihastuttavaan duuriin kohoavan hemmotteluhetken.

 

Sibelius itsekin arvosti elämän tarjoamia nautintoja ja hänet tunnettiin laadukkaan kahvin ja viskin ystävänä. Näillä on tärkeä osansa myös Ainola-leivoksessa, joka on luotu sointumaan samaan aistimusten sävellajiin mestarisäveltäjän lempimakujen kanssa. Suussa sulavassa leivoksessa onkin käytetty paikallisina, laadukkaina raaka-aineina Teerenpeli-ravintolan savuviskiä ja Lahdessa toimivan kahvipaahtimo Kahiwa Coffeen kahvia.

 

Leivos on nimetty Ainolaksi Sibeliuksen rakkaan kotitalon ja sen maittavia antimia tarjoavan hyötypuutarhan mukaan. Koristeena on talon pihamaan puita kuvastava suklaalastu sekä vehmaista kasvimaista muistuttavat marja ja kukka. Kuorrutus puolestaan vie ajatukset puutarhan kiireettömille hiekkateille. Herkuttelija voikin käyskennellä mielessään Sibeliuksen seuraksi; nauttimaan Ainolan kesäisen lämpimistä, loputtoman lempeistä iltapäivistä.