
Sibeliustalon ravintolat
Sibeliustalon ravintolat
Sibeliustalon ravintolapalveluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat.
Food & Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.foodandevents.fi.
Lounasta on tarjolla Ravintola Lastussa arkisin klo 11-14 hintaan 10,70 €.
Uudistunut Ravintola Lastu
Lahden Vesijärven rantaan vuonna 2000 valmistuneen Sibeliustalon henki ja muotokieli ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Samoista lähteistä ammentaa inspiraationsa myös talon ravintola Lastu. Ruokalistaa innoittaa suomalaisen metsän pelkistetyt maut ja raaka-aineet, sekä toisaalta Lahden alueen paikallisväri pientuottajineen.
Näistä lähtökohdista Lastussa tarjoillaan vuodenaikoja kunnioittavaa, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Lastussa kruunaat konserttielämyksen tai tulet muuten vain viihtymään aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, à la carte -illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä Vesijärven upeisiin maisemiin. Hyvän ruoan ja ihanan illan kruunaa loistava palvelu.
Aukioloajat 30.11.-18.12.2020
Lounas arkisin ma – pe 11 – 14.
Lauantaisin ja viikonloppuisin suljettu.
Suljettu 19.12.2020 – 6.1.2021.
Food&Events Tapahtumaravintolat

Johanna Mustonen

Marika Haukkajärvi

Hanna Maattola
