Sibeliustalon lipunmyynti

Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso.

Sibeliustalon lippukassa palvelee jatkossa asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.

 

Aukioloajat

TRIO:n myyntipiste palvelee ma-pe klo 9-18, la klo 10-16. Poikkeukset juhlapyhinä ovat mahdollisia.

Sibeliustalon lipunmyynti on avoinna konserttipäivinä tuntia ennen tilaisuutta ohjelman alkuun asti. Huomioithan, ettei Sibeliustalolla ei ole päivittäistä lipunmyyntiä.

Finlandia-klubin ovimyynti Sibeliustalolla alkaa aina tuntia ennen ensimmäisen bändin ilmoitettua soittoaikaa, yleensä klo 20.00. Klubin keikkailtoina Sibeliustalon lippukassa on avoinna pääsääntöisesti klo 21.30 asti.

 

Lipunmyynti

Voit ostaa liput kaikkiin konsertteihin kätevästi osoitteessa lippu.fi

Lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Lippu.fin lähes 90 myyntipisteestä sekä R-kioskeista kautta maan. Tarkemmat paikkakuntakohtaiset lipunmyyntipisteet ovat osoitteessa: https://www.lippu.fi/myyntipisteet ja https://www.r-kioski.fi/

 

Puhelinvaraukset sekä asiakasneuvonta

Sibeliustalon lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta palvelee numerossa 0600 39 3949 (2 € / min + pvm) maanantaista lauantaihin klo 9-19 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä). Lippu.fi:n valtakunnallinen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta 0600 900 900 (2 € / alk. min. + mpm/pvm) palvelee maanantaista lauantaihin klo 9-21 ja sunnuntaina klo 10-18.

Lisäksi Lippu.fin verkkosivuilla Lippu.fi-botti auttaa ympäri vuorokauden.

 

Mobiililippu

Mobiililippu on kätevä ja nopea valinta. Lataathan kuitenkin lipun valmiiksi puhelimesi näytölle ja säädät näytön kirkkausasetukset maksimiin nopeuttaaksesi ovimiehen työtä.

 

Maksutavat

Maksukortit (Visa & Mastercard), lippu.fi lasku, MobilePay ja Lowell erämaksu. Erämaksu on saatavilla yksityishenkilöille. Verkkokaupassa Lowell lippulasku myös yrityksille.

 

Pyörätuoli- ja saattajaliput

Pääsalin yläpermannon takaosassa on kahdeksantoista pyörätuolipaikkaa. Pyörätuoli- ja saattajaliput on mahdollista ostaa Sibeliustalon ovilipunmyynnistä konserttia ennen, Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteestä sekä kaikista muista Lippu.fi:n myyntipisteistä, poislukien R-kioskit.

 

Lahjakortit

lippu.fin myyntipistelahjakortit, tapahtumajärjestäjien lahjakortit

 

Arvosetelit

Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset arvosetelit: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi

 

Naulakkomaksu 

Naulakkomaksu naulakolla ja lippukassalla 3 € / hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta. Naulakkomaksun voit maksaa käteisellä tai kortilla. Kadonneesta naulakkolapusta perimme 10 € maksun.

Naulakkopalvelun voi ostaa edullisemmin ennakkoon lippujen ostamisen yhteydessä, jolloin hinta on 2,50 € / hlö. Ennakkoon naulakkomaksun voi hoitaa Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä ja Sibeliustalon lippukassalla muihin kuin saman päivän tapahtumiin.

 

Ryhmämyynti

Ryhmien myyntipalvelu palvelee numerossa 0600 39 3949 maanantaista perjantaihin klo 11-17, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä. Puhelun hinta 2 € / min + pvm) tai osoitteessa ryhmat@lippu.fi (yritys- ja ryhmämyynti, yli 11 henkilölle).

Sinfonia Lahden ryhmämyynti palvelee numerossa 0600 413 145 (2 € / min + pvm) maanantaista lauantaihin klo 9-19 tai osoitteessa sinfonialahti@lippu.fi.

 

Lippujen vaihtaminen

Lippuja ei voi vaihtaa muihin konsertteihin, eikä maksettuja lippuja lunasteta takaisin. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa jo maksamansa konsertin pääsylippujen istumapaikkaa salissa, veloitetaan vaihdosta palvelumaksua 5 €/vaihto (voi sisältää yhden tai useamman lipun). Maksu peritään vaihdon yhteydessä.

 

Lapset konsertissa

Huomioithan että konserttimme ovat erilaisia ja järjestäjäkohtaisesti niiissä voi olla erilaisia ikärajoja. Jokaisella konserttiin tulijalla pitää olla turvallisuusmääräyksistä johtuen oma paikkalippu salissa (koskee myös lapsia).

 

Tapahtuman peruuntuminen

Peruttujen tapahtumien lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.Lipuista palautetaan pääsylipun osuus takaisin. Palvelumaksuja ei palauteta.

Koronatilanteen vuoksi ohjelmistoomme tulee koko ajan muutoksia: siirtoja sekä peruutuksia. Useita konsertteja on siirretty useampaan otteeseen. Epävarman tilanteen... Lue lisää
Lataa tilaesitteemme ja tutustu KOKO Lahden upeisiin tiloihin. Oli tilaisuutesi suuri tai pieni, löydät meiltä tyylikkäät tapahtumatilat kaikkiin tarpeisiisi.... Lue lisää
Täältä löydät tietoa yleisesti meillä asiointiin liittyen, kuten esim. aukioloajoista, naulakkopalvelusta, löytötavaroista ja esteettömyydestä. Saapumisohjeet löydät täältä.  ... Lue lisää
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9   Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien järjestäminen) auttaa... Lue lisää