Sibeliustalon lipunmyynti

Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso.

Sibeliustalon lippukassa palvelee jatkossa asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.

 

Aukioloajat
TRIO:n myyntipiste palvelee ma-pe klo 10-17, viikonloppuisin suljettu. Poikkeukset juhlapyhinä ovat mahdollisia.

Sibeliustalon lipunmyynti on avoinna konserttipäivinä tuntia ennen tilaisuutta ohjelman alkuun asti. Huomioithan, ettei Sibeliustalolla ei ole päivittäistä lipunmyyntiä.

Finlandia-klubin ovimyynti Sibeliustalolla alkaa aina tuntia ennen ensimmäisen bändin ilmoitettua soittoaikaa, yleensä klo 20.00. Klubin keikkailtoina Sibeliustalon lippukassa on avoinna pääsääntöisesti klo 21.30 asti.

 

Lipunmyynti
Voit ostaa liput kaikkiin konsertteihin kätevästi osoitteessa lippu.fi

Lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Lippu.fin lähes 90 myyntipisteestä sekä R-kioskeista kautta maan. Tarkemmat paikkakuntakohtaiset lipunmyyntipisteet ovat osoitteessa: https://www.lippu.fi/myyntipisteet ja https://www.r-kioski.fi/

 

Puhelinvaraukset sekä asiakasneuvonta
Sibeliustalon lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta palvelee numerossa 0600 39 3949 (2 € / min + pvm) maanantaista perjantaihin klo 9-19 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä). Lippu.fi:n valtakunnallinen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta 0600 900 900 (2 € / alk. min. + mpm/pvm) palvelee maanantaista lauantaihin klo 9-19.

Lisäksi Lippu.fin asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa kuluttajia puhelimitse, sähköpostitse ja Lippu.fi Chatin kautta.

 

Mobiililippu
Mobiililippu on kätevä ja nopea valinta. Lataathan kuitenkin lipun valmiiksi puhelimesi näytölle ja säädät näytön kirkkausasetukset maksimiin nopeuttaaksesi ovimiehen työtä.

 

Maksutavat
Maksukortit (Visa & Mastercard), lippu.fi lasku, MobilePay ja Lowell erämaksu. Erämaksu on saatavilla yksityishenkilöille. Verkkokaupassa Lowell lippulasku myös yrityksille.

 

Pyörätuoli- ja saattajaliput
Pääsalin yläpermannon takaosassa on kahdeksantoista pyörätuolipaikkaa. Pyörätuoli- ja saattajaliput on mahdollista ostaa Sibeliustalon ovilipunmyynnistä konserttia ennen, Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteestä sekä kaikista muista Lippu.fi:n myyntipisteistä, poislukien R-kioskit.

 

Lahjakortit
lippu.fin myyntipistelahjakortit, tapahtumajärjestäjien lahjakortit

Sibeliustalon oma lahjakortti ei ole enää myynnissä. Jo ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä sekä Sibeliustalon lippukassalla tuntia ennen tapahtumaa.

 

Arvosetelit
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset arvosetelit: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi

 

Naulakkomaksu 
Naulakkomaksu naulakolla ja lippukassalla 3 € / hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta. Naulakkomaksun voit maksaa käteisellä tai kortilla. Kadonneesta naulakkolapusta perimme 10 € maksun.

Naulakkopalvelun voi ostaa edullisemmin ennakkoon lippujen ostamisen yhteydessä, jolloin hinta on 2,50 € / hlö. Ennakkoon naulakkomaksun voi hoitaa Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä ja Sibeliustalon lippukassalla muihin kuin saman päivän tapahtumiin.

 

Ryhmämyynti
Ryhmien myyntipalvelu palvelee numerossa 0600 39 3949 maanantaista perjantaihin klo 11-17, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä. Puhelun hinta 2 € / min + pvm) tai osoitteessa ryhmat@lippu.fi (yritys- ja ryhmämyynti, yli 11 henkilölle).

Sinfonia Lahden ryhmämyynti palvelee numerossa 0600 413 145 (2 € / min + pvm) maanantaista lauantaihin klo 9-19 tai osoitteessa sinfonialahti@lippu.fi.

 

Istumapaikkakartta
Täältä pääset katsomaan paikkasi salissa.

 

Lippujen vaihtaminen
Lippuja ei voi vaihtaa muihin konsertteihin, eikä maksettuja lippuja lunasteta takaisin. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa jo maksamansa konsertin pääsylippujen istumapaikkaa salissa, veloitetaan vaihdosta palvelumaksua 5 €/vaihto (voi sisältää yhden tai useamman lipun). Maksu peritään vaihdon yhteydessä.

 

Lapset konsertissa
Huomioithan että konserttimme ovat erilaisia ja järjestäjäkohtaisesti niiissä voi olla erilaisia ikärajoja. Jokaisella konserttiin tulijalla pitää olla turvallisuusmääräyksistä johtuen oma paikkalippu salissa (koskee myös lapsia).

 

Tapahtuman peruuntuminen
Peruttujen tapahtumien lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.Lipuista palautetaan pääsylipun osuus takaisin. Palvelumaksuja ei palauteta.

Koronatilanteen vuoksi ohjelmistoomme tulee koko ajan muutoksia: siirtoja sekä peruutuksia. Useita konsertteja on siirretty useampaan otteeseeb. Epävarman tilanteen... Lue lisää
Lataa tilaesitteemme ja tutustu KOKO Lahden upeisiin tiloihin. Oli tilaisuutesi suuri tai pieni, löydät meiltä tyylikkäät tapahtumatilat kaikkiin tarpeisiisi.... Lue lisää
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna yleisölle ma-pe klo 09-15 sekä tapahtumien mukaan. Sibeliustalon lipunmyynti on avoinna tuntia ennen tapahtumien... Lue lisää
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9   Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien järjestäminen) auttaa... Lue lisää