Sijainti ja kulkuyhteydet

Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa, Vesijärven Matkustajasatamassa. Lahteen ja Sibeliustalolle on hyvät kevyen liikenteen väylät ja kulkuyhteydet julkisilla tai omalla ajoneuvolla; saavu kätevästi kävellen, polkupyörällä, sähköpotkulaudalla, taksilla, autolla, linja-autolla tai junalla. Helsinki-Vantaan lentokentältä on noin tunnin ajomatka Lahteen.

Käyntiosoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti.

Saapuminen kävellen, pyörällä tai potkulaudalla

Lahden erinomaiset kevyen liikenteen kulkuväylät tarjoavat kestäviä tapoja liikkua. Lyhyet välimatkat taittaa helposti kävellen; Lahden keskustasta Sibeliustalolle on matkaa n. 1,6 km.

Kesäkaudella voit napata sähköavusteisen kaupunkipyörän kulkuvälineeksi. Kaupunkipyöräasemia löytyy ympäri Lahtea, yhteensä 30 asemaa. Matkakeskuksen läheisyydestä, kauppatorilta ja Lahden satamasta löytyy pyöräasemat. Lisätietoa kaupunkipyöristä eli mankeleista täältä.

Sähköpotkulaudalla liikut joustavasti paikasta toiseen. Lahdessa sähköpotkulautoja vuokraa mm. Tier. Lue lisää ja lataa äppi.

 

Saapuminen autolla

Sibeliustalon vieressä on sataman pysäköintialue. Pysäköinti maksaa 1,00 € ensimmäiseltä tunnilta, seuraavat tunnit 0,50 €. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin pysäköinti satama-alueella on maksutonta. Alueen pysäköinnistä huolehtii Lahden Pysäköinti.

Lisäksi Sibeliustalon edessä on kaksi parkkikiekollista 15 minuutin pysäköintipaikkaa talossa asioiville. Bussien pysäköintiin on varattu ruudut Satamakadulla ja Vesijärvenkadulla. Pyydämme kuljettajia huomioimaan paikallisliikenteen bussipysäkin talon kohdalla.

 

Saapuminen taksilla

Taksit palvelevat kaupungissamme mutkattomasti. Sibeliustalon edessä on oma taksipysäkki. Voit tilata taksin etukäteen numerosta 0601 10001 tai mobiilisovelluksella Book a taxi ja Valopilkku. Ennakkotilaukset ilman lisämaksua. Lahden Aluetaksin myyntipalvelu palvelee numerossa 03 821 9808. Lisätietoja osoitteessa www.lahdenaluetaksi.fi

 

Saapuminen julkisilla

Lahteen on erinomaiset kulkuyhteydet suunnasta kuin suunnasta. Matkusta junalla tai bussilla Lahteen vaivattomasti. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset junalla tai bussilla Lahteen n. tunnissa. Lahden matkakeskus yhdistää niin lähi- kuin kaukoliikenteen; pääset paikallisliikenteellä jatkamaan matkaa suoraan Sibeliustalolle.

Junayhteydet

Lahteen on helppo tulla junalla. Rautatieasema sijaitsee Lahden Matkakeskuksessa, josta pääset kätevästi paikallisbussilla Sibeliustalolle. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen on 49 minuuttia. Matkakeskukselta Sibeliustalolle on hieman vajaa kolmen kilometrin matka. VR:n aikataulut ja muut palvelut www.vr.fi.

Bussiyhteydet

Lahteen on hyvät linja-autoyhteydet. Linja-autoasema sijaitsee Lahden matkakeskuksessa, josta pääset kätevästi paikallisbussilla Sibeliustalolle. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen kestää n. reilun tunnin. Bussiaikataulut ja lisätietoa: www.matkahuolto.fi

Paikallisliikenne

Sibeliustalolle kulkevat Kauppatorilta bussi nro 3 (D-pysäkki torin pohjoislaidalla, Vapaudenkadun puolella) ja Matkakeskuksesta bussi nro nro 13 (A-pysäkki). Bussiaikataulun voit tarkistaa Lahden Seudun Liikenteen sivuilta.

 

Majoitusvaihtoehtoja

Lahdessa on monia erinomaisia hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja niille, jotka haluavat jäädä nauttimaan kaupungista pidemmäksikin aikaa. Vertaile majoitusvaihtoehtoja osoitteessa hotelscombined.fi.

Lataa tilaesitteemme ja tutustu KOKO Lahden upeisiin tiloihin. Oli tilaisuutesi suuri tai pieni, löydät meiltä tyylikkäät tapahtumatilat kaikkiin tarpeisiisi.... Lue lisää
Täältä löydät tietoa yleisesti meillä asiointiin liittyen, kuten esim. aukioloajoista, naulakkopalvelusta, löytötavaroista ja esteettömyydestä. Saapumisohjeet löydät täältä.  ... Lue lisää
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9   Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien järjestäminen) auttaa... Lue lisää