Kävijäinfo

Keikkojen alkamisajat

Finlandia-klubin keikat alkavat yleensä klo 21. Mikäli keikalla esiintyy useampi bändi, keikkojen alkamisajat vaihtelevat. Pyrimme ilmoittamaan illan aikataulun etukäteen.

Ikäraja

Klubi on ikärajaton, anniskelualue on rajattu erikseen salin takaosaan.

Kuvaaminen

Esitysten äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä lupaa. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien konserttimuistoja lisäävien valokuvien ottamien on sallittua.

Narikka

Naulakkomaksu 3 € / hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta, 7-15 -vuotiaat lastenkonsertteihin osallistuvat 1 €/hlö. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta. Naulakkomaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla. Kadonneesta naulakkolapusta perimme 10 euron maksun.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi kysellä Sibeliustalon vahtimestareilta numerosta 050 398 5803.

Saattajalippu

Henkilökohtainen avustaja pääsee keikalle lipun ostaneen avustettavan kanssa saattajalipulla. Saattajalipun hinta on 1,50 € ja sen voi ostaa vain Sibeliustalon lippukassalta.

Esteettömät palvelut

Sibeliustalo palvelee kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti.

Pysäköintipaikat

Salirakennuksen kohdalla 3 invapaikkaa autoille sisämuurin vieressä.

Automaattiovet

Pääsisäänkäynnin Ankkurikadun puolella on automaattiovi, painike vasemmalla puolella.

Esteetön kulku

Finlandia-klubille toiseen kerrokseen pääsee hissillä (max 25 hlöä). Finlandia-klubilla on tasalattia, pyörätuolilla pääsee myös lavan eteen.

Pyörätuolit ja rollaattorit

Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan hyvissä ajoin tapahtumiin. Näin varmistetaan se, että Sibeliustalon henkilökunta ehtii tarvittaessa avustaa siirtymisessä saliin. Sisään meno ruuhkautuu heti ovien avauduttua. Sibeliustalosta voi lainata tilaisuuden ajaksi pyörätuolin tai rollaattorin liikkumisen avuksi.

Esteettömät wc:t

Sijaitsevat lähellä naulakkoa: lippukassalta käytävää eteenpäin, kulman takana oikealla. Toisessa tilassa lapsenhoitotaso ja tarvikkeita.

Avustavat koirat

Opas- tai avustajakoiria käyttävät henkilöt voivat tulla Finlandia-klubille. Koiran voi jättää myös aulassa olevaan paikkaan odottamaan. Henkilökunta opastaa paikan sijainnissa.

Koronan vuoksi kevään 2020 ohjelmistoesitteemme ei ole voimassa. Useita konsertteja on siirretty keväältä syksylle. Konserttiohjelmistomme tarjoilee upeita konsertteja... Read more
Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso. Sibeliustalon lippukassa palvelee jatkossa asiakkaita... Read more
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-16 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua.   Naulakkopalvelut Naulakkomaksu naulakolla ja lippukassalla... Read more
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9   Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien järjestäminen) auttaa... Read more