Headland Official After Party

Headland-festivaali rakentaa tänä vuonna jatkonsa Lahden Sibeliustaloon. Headland Official After Party järjestetään Sibeliustalon Metsähallissa molempina festivaali-iltoina 28. ja 29. heinäkuuta. Tapahtuma toteutetaan festivaaliorganisaation ja Lahden Sibeliustalon (KOKO Lahti Oy:n) yhteistyönä.

Aikataulu:
Headland After Party starttaa klo 23.00.

Esiintyjät perjantaina 28. heinäkuuta:
KORELON
SHOWCASE BY SONY MUSIC FINLAND: KARIM B / PEDRO / M//O

Liput:
Liput myy Lippu.fi. Osta perjantain After Party -lippu TÄSTÄ
Lipunmyynti netissä avoinna After Partyn ajan klo 03:00 saakka.
Huom! Ei ovilipunmyyntiä.

Kuljetus:
Headland After Party -pääsylipulla ilmainen non-stop -kuljetus Sibeliustalolle festivaalialueelta klo 22:45 – 01:00. Sibeliustalolla lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Narikka:
Narikka palvelee talolla tapahtuman ajan.

Löytötavarat:
Löytötavaroita voi tarvittaessa tiedustella Sibeliustalon vahtimestarilta:
p. 050 398 5803 (ma-pe klo. 8–16)

Headland After Partyn ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumassa anniskelu ja terassi.

Tapahtuman tiedote:

Heinäkuun lopussa Lahdessa järjestettävä Headland-festivaali rakentaa tänä vuonna jatkonsa Lahden Sibeliustaloon. Headland Official After Party järjestetään Sibeliustalon Metsähallissa molempina festivaali-iltoina 28. ja 29. heinäkuuta. Tapahtuma toteutetaan festivaaliorganisaation ja Lahden Sibeliustalon yhteistyönä.

Headland on jokavuotinen, täysi-ikäisille suunnattu moderni 2020-luvun musiikkifestivaali, jossa myös musiikin ulkopuoliset elämykset ja kokemukset ovat tärkeä osa sisältöä. Yhtenä Lahden tärkeimmistä maamerkeistä tunnetun Sibeliustalon valikoituminen jatkopaikaksi tukee festivaalin järjestäjien Jori Routon ja Jani “Aste” Sutelaisen mukaan tapahtuman linjaa ja tyyliä.

”Meille on ollut tosi iso haave, että joskus päästäisiin tekemään jotain Lahden Sibeliustalossa. Sibeliustalolla on paljon ominaisuuksia ja kaikessa toiminnassa näkyviä asioita, jotka myös Headlandille tapahtumana ovat tärkeitä, kuten tyylikkyys, arvokkuus ja visuaalisuus. Nämä kohtaavat siellä täydellisesti,” riemuitsee Jori Routo.

Haluttiin tehdä jotain tyylikästä, ja nyt sitten rakennetaan kahdeksi päiväksi Suomen hienoin yökerho todella poikkeuksellisiin olosuhteisiin, Suomen hienoimpiin tiloihin!”, Routo hehkuttaa.

Lahden Sibeliustalo on mukana Headland After Partyn toteutuksessa. KOKO Lahden markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Hankkio iloitsee uudenlaisesta tapahtuma-avauksesta ja yhteistyöstä.

”Haluamme olla aidosti koko Lahden talo ja tuottaa monipuolisia elämyksiä mahdollisimman monille. Näen ison arvon sille, että Headland Afterparty -iltoina Metsähalli täyttyy juhlijoista, joista varmasti moni tulee taloomme ensimmäistä kertaa. Laadukas festivaali saa Lahden Sibeliustalosta upean, tyylilleen sopivan jatkopaikan.”

Juhlijoita Sibeliustalon Metsähalliin mahtuu noin 1 200.

 

Aikataulu ja liput

pe 28.7.2023 klo 23.00

Location

Metsähalli

15 €

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)