Kiviä taskussa

Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämä Kiviä taskussa on ilmiö suomalaisella teatterikentällä. Suomen pitkäikäisimmäksi teatteriesitykseksi tituleerattu kahden miehen esitys sai ensi-iltansa vuonna 2002 ja on siitä asti esittänyt loppuunmyydyille saleille. Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie (Suosalo) ja Jake (Nuojua) menevät avustajiksi Irlannin maaseudulla kuvattavaan amerikkalaiseen elokuvaan ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat.

Kaksikko vaihtaa lennossa roolista toiseen näytellen viittätoista eri roolia ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kiviä taskussa on traaginen, mutta samalla julmetun hauska. Suosalo ja Nuojua hyppäävät salamannopeasti roolista toiseen vaatteita vaihtamatta. Näyttelijät muuntuvat eri hahmoksi näyttelijäntyöllä: ilmeillä, äänellä, asennoilla, eleillä, olemuksella. Kun Martti Suosalo keimailee Hollywoodkaunottarena, katsoja ei näe yli 50-vuotiasta suomalaista miesnäyttelijää, vaan kauniin filmitähden…

Esityksen kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Hämeen Media

HUOM! Kestotilaajalippuja rajoitettu erä, 2 / kestotilaaja, ei varauksia. Ostettaessa esitettävä Hämeen Median etukortti. Lipunmyynti Lippu.fi-myymälä Kauppakeskus Trio, Lahti ma-pe 9-18, la 10-16.

 

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

pe 21.4.2023 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

44 € / peruslippu
71,50 € / Etkopaloja & elämyksiä -lippu

+ tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi)

Loppuunmyyty