Maustetytöt + Tuomo Mannonen

Maustetytöt on suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä. Tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille jotain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet Maustetyttöjen aseman yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Illan aloittaa Lasten Hautausmaa -yhtyeestä tuttu Tuomo Mannonen, joka julkaisi Sydänsipsi-nimisen debyyttilevynsä 11. marraskuuta Playground Musicin kautta.

Tuomo Mannonen on kouvolalainen biisintekijä, joka vastaa pääosin Lasten Hautausmaa -yhtyeen sanoituksista ja sävellyksistä. Kaikki viisi Lasten Hautausmaan albumia ovat nousseet julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan kärkisijoille. Mannonen oli YleX:n Nosteessa artistina heinäkuussa 2022 ”Kikka”-sinkun julkaisun myötä. Toinen sinkku ”Haanpään hukkuminen” on soinut muun muassa Pekka Laineen Ihmemaassa ja Radio Rockilla. Mannonen on soittanut ja tehnyt musiikkia lukuisissa muissa eri kokoonpanoissa sekä luonut työryhmänsä kanssa äänimaailman ja säveltänyt musiikin Loukko-dokumenttielokuvaan Ylelle vuonna 2019.

Ovet klo 20
Tuomo Mannonen klo 20.30
Maustetytöt n. klo 21.15

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Tilaa juomat itsellesi ja seurueellesi omalle pystypöydälle ennakkoon! Juomat odottavat pöydässä valmiina, kun saavut Finlandia-klubille nauttimaan keikkaillasta.

Saat varmistuksena tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Pöytänumero vahvistetaan viimeistään 2 h ennen tapahtuman alkua. Pöytäpaikkoja rajoitettu määrä, max 4 hlöä / pöytä. HUOM! Tule paikalle viimeistään klo 20.15.

Aikataulu ja liput

la 1.4.2023 klo 20.30

Location

Finlandia-klubi

26 € ennakkoon / 31 € ovelta

+ tilausmaksut alk. 1,50 € (www.lippu.fi)