Mokoma

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi.

Mokoman keikka Finlandia-klubilla 9.4. on siirretty syksylle. Uusi keikkapäivämäärä on pe 20.11. klo 21. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle.

Siirrettävän konsertin liput voi palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

 

Suomalainen metallisuuruus Mokoma julkaisee 21. helmikuuta 2020 uuden Ihmissokkelo-nimeä kantavan albumin. Levy on yhtyeelle jo yhdestoista. Albumin ensimmäinen single on tuplajulkaisu; digisinkulta löytyy kaksi kappaletta, ensimmäinen single Syyttävä sormi sekä bonusraita Laske hiljaa mielessä sataan. Kappaleet julkaistaan perjantaina 13.12.2019.

”Levyn ensimmäiseksi maistiaiseksi Syyttävä sormi on kaikesta rajuudestaan huolimatta puhdistava. Sen perään sopii hästäkit blessed, lifeisgood, nevergiveup ja videoon jopa bff, mutta aivan yhtä hyvin siihen sopii risuaidaton keskisormen näyttely joka ilmansuuntaan. Syyttävä sormi poikki #riksraks”
– Marko Annala, Mokoma

Ovet klo 20, showtime klo 21.
Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Aikataulu ja liput

pe 20.11.2020 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

24,50 € ennakkoon / 28 € ovelta
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)