Olavi Virta – Punaiset lehdet

Loistava kolmikko Amadeus Lundberg, Milana Misic ja Hannu Lehtonen kokoavat voimansa jälleen yleisön pyynnöstä ja lähtevät yhdessä kiertueelle, jonka teemana on mestari Olavi Virta ja hänen laulunsa.

Tuon hienon taitelijan kuolemasta tuli menneenä kesänä kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta laulut ja nuo legendaariset tulkinnat elävät ja vetoavat edelleen.

Monet muistavat vielä Amadeuksen ja Hannun vakuuttavat tulkinnat Laulajan 100-v. kiertueen tiimoilta, ja kumpikin on omalla tahollaan myös esittänyt niitä eri yhteyksissä.

Naisnäkökulmaa saadaan mukaan, kun hieno taiteilija Milana Misic liittyy joukkoon. Hän on itsekin perehtynyt vahvasti tuon ajan musiikkiin jo äidinmaidossa.

Laulajia säestää Kultaisen harmonikan voittaja Jarno Kuusisto yhtyeineen.

Tervetuloa kuulemaan musiikkia, jossa sanat, soinnut ja sävelet antavat taitavalle laulajalle mahdollisuuden laulaa ja tulkita vaikkapa punaisten lehtien varistessa hopeisen kuun loisteessa.

Konsertin kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Sony Music Finland Entertainment Oy.

Etkopaloja & elämyksiä

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa! Ravintola Lastun keittiö loihtii suussasulavia tapas-tyylisiä makupaloja, jotka kruunaavat elämyksellisen illan Sibeliustalossa.

Etkopaloja & elämyksiä -paketti sisältää tapahtumalipun lisäksi ruokailun Ravintola Lastussa tuntia ennen tapahtumaa. Paketti ei sisällä naulakkomaksua.

Lastun etkopalat
Mätimoussea saaristolaisnapilla L (G)
Prosciutto Grissini L (G)
Manchego-juustoa Lastun viikunahilloa VL, G
Espanjalainen munakas

Vaniljatuulihattu

Lasi talon kuohuviiniä / punaviiniä / valkoviiniä tai olutta

Saatavana myös vegaanisena vaihtoehtona.

Aikataulu ja liput

la 25.2.2023 klo 15.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

39,50 € / peruslippu
67 € / Etkopaloja & elämyksiä -paketti

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)