Reino Nordin

Keväällä 2023 uuden albuminsa julkaiseva Reino Nordin pysähtyy Finlandia-klubille pe 13.5.2023. Esimakua Kääntöpuoli-nimiseltä albumilta saadaan helmikuussa julkaistavalla singlellä Höyhen.

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä. Syksyllä 2020 Reino nähtiin Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

Ovet klo 20, showtime klo 21.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Tilaa juomat itsellesi ja seurueellesi omalle pystypöydälle ennakkoon! Juomat odottavat pöydässä valmiina, kun saavut Finlandia-klubille nauttimaan keikkaillasta.

Saat varmistuksena tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Pöytänumero vahvistetaan viimeistään 2 h ennen tapahtuman alkua. Pöytäpaikkoja rajoitettu määrä, max 4 hlöä / pöytä. HUOM! Tule paikalle viimeistään klo 20.15.

Aikataulu ja liput

la 13.5.2023 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

27 € / ennakkoon
32 € / ovelta

+ tilausmaksut alk. 1,50 € (www.lippu.fi)