Sibeliustalon kesä: Ellinoora

Lahden Sibeliustalo täyttyy tulevana kesänä laadukkaalla viihteellä ja kesäisellä tunnelmalla. Uusissa Sibeliustalon kesä -teemailloissa nautitaan heinäkuussa keskiviikkoisin huippukeikoista upeassa Metsähallissa. Livemusiikin lisäksi Sibeliustalon kesäillat tarjoavat mahdollisuuden etkoihin tai keikan jälkeiseen herkutteluun ilta-auringossa kylpevällä Sibeliustalon kesäterassilla – parhaaseen loma-aikaan.

Ellinoora on neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä. Hän on yhdistänyt orgaanisen pop-musiikin, määrätietoisen oman tiensä kulkemisen ja suuren äänensä luoden niistä menestyksekkään uran. Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa.

Ellinoora oli mukana syksyn 2023 Vain Elämää -kaudella. Hänen Matkalla-versionsa nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi sekä isoksi radiohitiksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloitti uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen muodossa. Ellinoora työstää tällä hetkellä neljättä albumiaan, jonka työnimi on Retro.

Ovet Sibeliustalon kesäterassille aukeavat klo 17.30. Keikka klo 20. Illat jatkuvat klo 23 saakka.

Ikäraja 18 vuotta.

Lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 14. helmikuuta Lippu.fi:n myyntikanavissa. Ystävänpäivätarjouksena hyvin rajoitettu erä lippuja kaksi yhden hinnalla!

Aikataulu ja liput

ke 31.7.2024 klo 20.00

Location

Metsähalli

34,50 €

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)