Tuure Kilpeläinen + Ylva Haru

Tuure Kilpeläinen julkaisee sooloalbumin syksyllä 2023 Universalin kautta. Tuuren uudella soolomateriaalilla yhdistyy saumatta moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni. KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamalla albumilla on ammennettu inspiraatiota aina Billie Eilishistä David Bowieen. Albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, ”Kaikki mihin oot tottunut” ja ”Astronautit”. Tuure aktivoituu loppuvuodesta myös keikoille uuden bändikokoonpanonsa kanssa.

Lämppärinä keikalla esiintyy Ylva Haru, joka on suomenkielistä folk/rock-americana -henkistä musiikkia tekevä laulaja-lauluntekijä ja tuottaja.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet klo 20
Ylva Haru klo 20.30
Tuure Kilpeläinen n. klo 21.15

Tuure Kilpeläisen keikka kestää n. 60-90 minuuttia.

Tilaa juomat itsellesi ja seurueellesi omalle pystypöydälle ennakkoon! Juomat odottavat pöydässä valmiina, kun saavut Finlandia-klubille nauttimaan keikkaillasta.

Saat varmistuksena tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Pöytänumero vahvistetaan viimeistään 2 h ennen tapahtuman alkua. Pöytäpaikkoja rajoitettu määrä, max 4 hlöä / pöytä. HUOM! Tule paikalle viimeistään klo 20.15.

Aikataulu ja liput

la 25.11.2023 klo 20.30

Location

Finlandia-klubi

30 € ennakkoon / 35 € ovelta

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)