YHDESSÄ – Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion, Markku Aro

YHDESSÄ – Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion, Markku Aro

Lukuisten toiveiden täyttymys – Legendaariset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro lähdössä YHDESSÄ-kiertueelle!

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung  ja Markku Aro kuuluvat ehdottomasti suomalaisen iskelmämusiikin kärkeen. Omalla ainutlaatuisella tavallaan jokainen taiteilija on tehnyt suuren vaikutuksen yleisöön. He ovat saavuttaneet aseman, johon vain harva pystyy. Tuttuja hittejä lähtee helposti tapailemaan mukana ja monet hyvät ainekset monistuvat näin aina uudelleen ja uudelleen. Heidän tuotantonsa valtteina on ajattomuus ja musiikin kestäminen sukupolvelta toiselle. Ensi vuonna on vihdoin mahdollisuus hypätä näiden ikonisten tähtien matkaan ja uppoutua muistoja herättävien hittien maailmaan Yhdessä-kiertueella. Tiimi lupaa uutuutena mielenkiintoisia duettoja, yllätyksiä ja ”once in a lifetime” -kokemuksia. Ohjelmistoa kokoaa yhteen kapellimestari Esa Nieminen ja kiertuetta säestää Niemisen johtama Juhlaorkesteri.

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Kiertueen järjestää Gramofoni Oy

 

Viritä aistisi elämyksille jo ravintolan puolella ennen tapahtumaa!
Tähän tapahtumaan voit ostaa Etkopaloja & elämyksiä -paketin. Paketti sisältää suussasulavia tapas -tyylisiä makupaloja sekä tapahtumalipun. Lue lisää paketista täältä.

Aikataulu ja liput

pe 16.2.2024 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59,90 € / peruslippu hintaryhmä 1 (rivit 1-10)
49,90 € / peruslippu hintaryhmä 2 (rivit 11->)
44,91 € / ryhmälippu (min 10 hlöä) (rivit 11->)

87,90 € / Etkopaloja & elämyksiä -lippu, hintaryhmä 1 (rivit 1-10)
77,90 € / Etkopaloja & elämyksiä -lippu, hintaryhmä 2 (rivit 11->)

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)