Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa, Vesijärven Matkustajasatamassa. 

Käyntiosoitteemme on Ankkurikatu 7, 15140 Lahti.

Parkkipaikat

Lahden satama-alueen pysäköinti muuttui maksulliseksi 3.9.2018 alkaen, alueen pysäköinnistä huolehtii Lahden Pysäköinti. Pysäköinnin hinta on 1,00 € ensimmäiseltä tunnilta, seuraavat tunnit 0,50 €. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin pysäköinti satama-alueella on maksutonta. Sibeliustalon edessä on kaksi parkkikiekollista 15 minuutin pysäköintipaikkaa talossa asioiville. Bussien pysäköintiin on varattu ruudut Satamakadulla ja Vesijärvenkadulla. Pyydämme kuljettajia huomioimaan paikallisliikenteenbussipysäkin talon kohdalla.

Linja-autoyhteys

Sibeliustalolle kulkee bussi nro 17 linjaa Kauppatori-Ruoriniemi (D-pysäkki torin pohjoislaidalla, Vapaudenkadun puolella). Bussi nro 17 kulkee väliä Matkakeskus - Sibeliustalo. Bussiaikataulun voit tarkistaa Lahden Seudun Liikenteen sivuilta.

Lahden taksi

Taksit palvelevat kaupungissamme mutkattomasti. Sibeliustalon edessä on oma taksipysäkki ja erityisesti konserttien yhteydessä siinä odottaa aina valmiina autoja. Jos haluat tilata taksin etukäteen, taksin numero on 0601 10001 ja muut yhteystiedot löytyvät taksin sivuilta www.taksilahti.com.

Junayhteys

Lahteen on helppo tulla junalla. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen on 49 minuuttia. Matkakeskukselta Sibeliustalolle on hieman vajaa kolmen kilometrin matka. VR:n aikataulut ja muut palvelut www.vr.fi. Matkakeskuksesta on suora bussiyhteys (nro 17) Sibeliustalolle.

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin tunnin ajomatkan päässä Lahdesta.

Majoitusvaihtoehtoja

Lahdessa on monia erinomaisia hotelleja, jotka tarjovat majoitusvaihtoja niille, jotka haluavat jäädä nauttimaan kaupugista pidemmäksikin aikaa.

Vertaile majoitusvaihtoehtoja osoitteessa hotelscombined.fi.

Sibeliustalon Pääsalin katsomo
Keväällä 2019 konserttiohjelmistomme tarjoilee upeita konsertteja ja keikkoja, teatteriesityksiä sekä taidetta moneen makuun. Lataa Sibeliustalon... Lue lisää
Sibeliustalon Puusepän Sali
Lataa tilaesitteemme ja tutustu KOKO Lahden upeisiin tiloihin. Oli tilaisuutesi suuri tai pieni, löydät meiltä tyylikkäät tapahtumatilat kaikkiin... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-17 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Katso Sibeliustalon lipunmyynnin... Lue lisää
Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9 etunimi.sukunimi(a)kokolahti.fi