Yhteystiedot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa, Vesijärven Matkustajasatamassa. 

Käyntiosoitteemme on Ankkurikatu 7, 15140 Lahti.

Parkkipaikat

Parkkipaikat

Lahden satama-alueen pysäköinti muuttuu maksulliseksi 3.9.2018 alkaen. Jatkossa alueen pysäköinnistä huolehtii Lahden Pysäköinti. Pysäköinnin hinta on 1,00 € ensimmäiseltä tunnilta, seuraavat tunnit 0,50 €. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin pysäköinti satama-alueella on maksutonta.

Sibeliustalon edessä on kaksi parkkikiekollista 15 minuutin pysäköintipaikkaa talossa asioiville.

Bussien pysäköintiin on varattu ruudut Satamakadulla ja Vesijärvenkadulla. Pyydämme kuljettajia huomioimaan paikallisliikenteenbussipysäkin talon kohdalla

Linja-autoyhteys

Sibeliustalolle kulkee bussi nro 17 linjaa Kauppatori-Ruoriniemi (D-pysäkki torin pohjoislaidalla, Vapaudenkadun puolella).

Bussi nro 17 kulkee väliä Matkakeskus - Sibeliustalo.

Bussiaikataulun voit tarkistaa Lahden Seudun Liikenteen sivuilta.

Lahden taksi

Sibeliustalon edessä on oma taksipysäkki, jonka edessä on usein konsertin jälkeen vapaita taksiautoja ensimmäisille konsertista lähtijöille.

Taksin voi tilata Lahden Aluetaksin palvelevasta numerosta 0601 100 01 tai näppärillä ja helppokäyttöisillä mobiilisovelluksilla Book A Taxi ja Valopilkku. Myös ennakkotilaukset onnistuvat ilman lisämaksua. Myyntipalvelusta myyntiatlahdenaluetaksi.fi / 03-821 9808 saat kyytitarjoukset, voit tilata erikoisautot sekä sopia asiakaspalvelijat huolehtimaan taksimatkojen järjestelystä tapahtumissa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.lahdenaluetaksi.fi , www.facebook.fi/lahdenaluetaksi .

Junayhteys

Lahteen on helppo tulla junalla. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen on 49 minuuttia. Matkakeskukselta Sibeliustalolle on hieman vajaa kolmen kilometrin matka. VR:n aikataulut ja muut palvelut www.vr.fi. Matkakeskuksesta on suora bussiyhteys (nro 17) Sibeliustalolle.

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin tunnin ajomatkan päässä Lahdesta.

Majoitusvaihtoehtoja

Lahdessa on monia erinomaisia hotelleja, jotka tarjovat majoitusvaihtoja niille, jotka haluavat jäädä nauttimaan kaupugista pidemmäksikin aikaa.

Vertaile majoitusvaihtoehtoja osoitteessa hotelscombined.fi.