Sinfonia Lahti avaa syyskauden 2014 Rajattoman kanssa uudella Beatles-ohjelmalla

Sinfonia Lahti avaa syyskauden 2014 Rajattoman kanssa uudella Beatles-ohjelmalla

Konserttien teemana on Sgt. Pepper’s -levy ja listaykköset vuosien varrelta

Sinfonia Lahti avaa syksyn 2014 konserttikautensa Sibeliustalossa kolmella Beatles-konsertilla yhdessä lauluyhtye Rajattoman kanssa 21.–23.8.2014. Sinfonia Lahti aloitti menestyksekkään yhteistyönsä Rajattoman kanssa Beatlesin musiikin parissa 2000-luvun alussa, mutta ensi syksyn konsertit ovat ohjelmistoltaan täysin uudet. Konsertissaan kuullaan yhden populaarimusiikin historian vallankumouksellisemman äänitteen, Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band -levyn musiikki kokonaisuudessaan sekä kokoelma Beatlesin kaikkien aikojen listaykkösiä. Uudet orkesterisovitukset kappaleisiin tekee Jaakko Kuusisto, joka myös johtaa konsertin.

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman energinen ja luova yhteistyö on tuottanut lukuisia muistettavia konserttielämyksiä Sibeliustalossa jo reilun vuosikymmenen ajan, mm. Abba-, Chess- ja Queen-konsertit, joista esim. viimeksi mainitussa oli yleisöä kaikkiaan yli 10.000 henkilöä. Orkesterin ja Rajattoman yhteiset Abba- ja Queen-levyt ovat kummatkin rikkoneet platinalevyn myyntirajan.

Lipunmyynti esityksiin alkaa Lippupalvelussa 15.1.2014.