Sibeliustalo uudisti verkkosivunsa

Sibeliustalo avaa uudistetut verkkosivut osoitteessa www.sibeliustalo.fi.
Uudistuksen lähtökohtana oli tarve luoda käyttäjäystävällisemmät verkkosivut tänä päivänä yhä enemmän mobiilisti verkkosivuja käyttävää asiakaskuntaa varten. Uudet sivut ovat responsiiviset ja mukautuvat vierailijan päätelaitteen näytön kokoiseksi automaattisesti.

Lisäksi sivuilla on haluttu palvella entistä paremmin ja monipuolisemmin sekä tapahtumissa kävijöitä että kokouksien ja juhlien järjestäjiä. Uudistetuilla sivuilla on myös tehokkaampi linkitys Sibeliustalon käyttämiin sosiaalisen median kanaviin. Sivuilla pyritään välittämään nykyaikaisen tapahtumatalon palveluiden elämyksellisyyttä.

Verkkosivujen visuaalisen ilmeen on suunnitellut Mainostoimisto MBE Lahdesta ja tekni-sestä toteutuksesta on vastannut helsinkiläinen Verkkojulkaisut Oy. Sivut ovat toteutettu Drupal-järjestelmällä.