Uutta Matoa koukkuun

Syksyllä Lahden Sibeliustalossa menestyksellä esitetty Kuka Mitä Häh? -musikaali jatkaa keväällä kuuden esityksen voimin. Legendaarisen Sleepy Sleepers -yhtyeen yhtä legendaarisen roudari-dj-yleismies-ideanikkari Pulun tarinan kertova sliipparimusikaali tavoitti syksyllä lähes 10 000 katsojaa.

Kevään 2014 esitysten miehistöön tulee pieni vaihdos. Mato Valtosen roolissa aikaisemmin nähty Roope Salminen jää bändikiireittensä takia kevään esityksistä pois ja hänen tilallaan Madon roolin tulkitsee Keijo Kumanto. Kumanto on kotkalainen pitkän linjan teatterintekijä, joka on viimeksi nähty muun muassa Kotkan kaupunginteatterin näyttämöllä Reviisori-näytelmässä. Pienenä hauskana lisäinfona mainittakoon, että Keijo Kumanto on oikean, edesmenneen Pulun (Asunmaa) serkku. Sukulaisuus velvoittaa.
 
Kuka Mitä Häh?-musikaalin käsikirjoitus: Mato Valtonen, Jalle Niemelä, Sakke Järvenpää. Rooleissa muun muassa: Ilari Hämäläinen, Markku Häkkinen, Mira Luoti. Ohjaus: Jalle Niemelä. Koreografia: Hilppa Lampi. Kapellimestari: Costello Hautamäki
 
Esitykset ovat Lahden Sibeliustalossa perjantaina 21.2. klo 19 sekä lauantaina 22.2. klo 15 ja klo 20. Helsingin Peacock-teatterin esitykset ovat perjantaina 7.3. klo 19 sekä lauantaina 8.3. klo 15 ja 20.
Osta liput
 
www.kukamitahah.fi